Eeva TalsiFoto: Rasmus Kooskora
Inimesed
6. jaanuar 2020, 10:28

FOTOD | Eeva Talsi tegi elu ekstreemseima etteaste: kardan väga kõrgust ja kogu number oli minu jaoks tehniliselt suur väljakutse (6)

2. jaanuaril toimus Autospordi tähtede gala, kus tegi vaimustava, kuid samas ekstreemse etteaste ka Curly Strings – ansambli laulja Eeva Talsi lendles lae all, samal ajal lauldes ja viiulit mängides. „Õhus lennelda oli väga lõbus! Nautisin peaaegu igat hetke ja olin loomulikult numbrile väga keskendunud,” ütleb ta.

Talsi sõnul tuli idee Ain Mäeotsalt, kellega on sarnast kiikumist ka varem paaril üritusel tehtud. „Võrreldes eelmiste kordadega oli eilne (neljapäevane – T.J.) kõige kõrgema amplituudiga ja minu jaoks kõige suurejoonelisem etteaste,” ütleb ta.

„Kõige suuremaks väljakutseks olid kleidi alla peidetud rakmed, mis olid väga tugevasti kinni ja on üpris ebamugavad, aga ma ei saanud seda välja näidata ja tegelikult adrenaliini tõustes valu ununes ja mängida ning laulda oli ikkagi väga lahe!” räägib ta.

Proovi tegid nad esinemispäeval kaks korda ja kõik läks libedalt, kuid päris esinemise ajal juhtus väike tehniline viperus. „Tross jäi silla külge kinni ja kaskadöör ei saanud mind sujuvalt alla lasta. Jäin korraks kikivarvukile, kui abilised mind trossidest vabastasid, aga see hetk läks ruttu mööda ja lisas vaid adrenaliini juurde! Telepildis seda ei näidatud,” avaldab Eeva.

Talsi tunnistab, et neljapäevane esinemine oli tema muusikalise karjääri jooksul kindlasti üks ekstreemseimaid. „Kardan väga kõrgust ja kogu number oli minu jaoks tehniliselt suur väljakutse. Olen tänulik kaskadöör Enarile, kes mind toetas ja julgustas.”

Eeva ütleb, et eraldi kindlustuse peale ta isegi mõelnud, sest usaldas tiimi, kes teda aitas ja kiikumise eest hoolitses. „Pilli kukkumist ei kartnud ma üldse, sest olen viiulit mänginud alates neljandast eluaastast ja pill on mulle kui kehaosa, millest ma mingi hinna eest lahti ei laseks.”