Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
4. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 5. jaanuar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Iseendast on vahel märksa raskem aru saada, kui teisi inimesi mõista. Ometi peaksid analüüsima just seda, mida sa sügaval südamesopis tunned.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui sa ka selle nimel suurt ei pinguta, võib hea pakkumine suisa sülle kukkuda. Kinni haarama pead sellest ikkagi ise. Ehkki esmapilgul paistab kõik lihtne, on asjad keerukamad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vastassooliste hulgas oled tõenäoliselt populaarne. Pead oma käitumist kontrolli all hoidma, sest igasugused armukadedusest tingitud tülid on kerged tekkima.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Olukordades, mis teisi närvi ajavad, suudad rahumeelseks jääda ja edasi liikumise võimalust näha. Sul on sõpru, kes vajavad abi ja toetust, olen nende jaoks olemas.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle meeldib mõtteid väljendada, teiste ees esinedes tähelepanu püüda. On neid, kes sind imetlevad. Raha peaksid aga hoolikamalt lugema, muretu eluviis kisub liigseks laristamiseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Esmatähtsad on inimsuhted. Kui oled noor ja armunud, leia võimalikult palju aega kallimaga koos olemiseks, õpi teda paremini tundma, naudi temaga koos vabu hetki.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Romantilisi tundeid läbi elades suudad realistlikuks jääda ning aduda, mis on lubatud ja milliseid piire sa ületada ei tohiks. Suudad armastatu juures märgata ka tema nõrku külgi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Armastus pakub sulle taevalikke, ent samas ka põrgulikke elamusi. Su tunded on intensiivsed, need võivad segada ka toimetustega hakkama saamist ja rikkuda ööund.

Ambur
22. november – 21. detsember

Edu võti on oskus leida enese kõrvale partnerid, kes on targad ja oskavad sind õigel hetkel toetada. Usaldusväärsete kaaslaste leidmine polegi nii lihtne.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sulle on tähtis, et su läheduses oleks keegi, kes sinu vaateid jagab ning innustab sind tegutsema. Parem, kui neid inimesi on rohkem, kui kuulud üksteist hoidvasse pereringi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oska hinnata seda, kui su ellu on tulnud keegi eriline. Ära lase oma sisemisel ebakindlusel rikkuda algusjärgus õnnetõotavat suhet.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tunned end turvaliselt tavapärases miljöös. Suuri muudatusi praegu teha ei tasuks, pole ka hea aeg põneva seikluse ettevõtmiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uuel eluaastaringil loob teadlikkus sisemise kindluse ja tasakaalu. Aeg pakub mitmeid võimalusi, sul õnnestub teha teadlikke valikuid. Väga head on väljavaated nii äris kui armastuse rindel. Võimalik, et üks on seotud teisega – ehk kohtud töö- ja äriasju ajades oma uue kallimaga.