Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 4. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Üksinda sa parimaid lahendusi leida ei suuda, niisiis – räägi inimestega! Nii su kodused kui ka sõbrad võivad abiks olla ja häid nõuandeid jagada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Esiplaanil on kodu ja perekond, eriti suhted õdede-vendadega. Nende kaudu võid ka tutvuda inimestega, kes su edasises elus üsnagi olulist rolli mängima hakkavad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui vajad kaitset, pole sul keeruline oma seljatagust kindlustada – leiad mõjuka isiku, kes ilma vajalikul hetkel sinu kaitseks nii mõnegi hea sõna öelda võib.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Haarad härjal sarvist, suure hooga, aga üksjagu hoolimatult. Midagi on sul vahepeal tegemata jäänud ja nüüd pead kinnitama, et teed seda tulevikus paremini ja hoolikamalt.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui sul nüüd välismaale sõit ees seisab, ole seal ettevaatlik. Eeskätt puudutab see uute inimestega suhete sõlmimist – kellegi esimesest pilgust usaldamine on ohtlik.

Neitsi
23. august – 22. september

Esmatähtsad on kodu ja perega seotud küsimused. Kui miski kodus vajaks parandamist või ümberkorraldamist, võta see nüüd ometi ette. Ära tuleb klaarida ka sassis suhted.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kellelegi su lähedastest on ootamatult sinu abi vaja. Sellises olukorras tasub täna kindlasti nende vajadused enda omadest olulisemale kohale seada ja oma plaane muuta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui sul isiklike suhetega probleeme on, vaata kõigepealt enda sisse – ehk aitaks, kui oma käitumist kuidagi muudaksid? Mõtle, mis sulle suhete loomisel üldse kõige olulisem on.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oskad hästi tervikut näha, aga nii, et ka olulised detailid kahe silma vahele ei jää. Päev sobib õppimiseks ja on soodne neile, kes ise teistele teadmisi jagama peavad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

On hea aeg selleks, et ringi reisida ja huvitavaid kohti kaeda. Tasuks minna just kuhugi niisugusesse kohta, kus uusi teadmisi saada ning seeläbi oma silmaringi laiendada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled ülimalt optimistlikult meelestatud, mis ühest küljest teeb su tegevuse lihtsaks ja lõbusaks, samas on oht, et sa ei märka asjade halbu külgi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind võib vallata tung reisima minna. Seejuures pead aga arvestama, et reis ei kujune rahulikuks kulgemiseks, pigem meenutab see sõitu Ameerika mägedel.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Su isiklik uus aastaring tuleb pingeline ja edasiviiv. Mingid vanad asjad lõppevad, uued saavad alguse võimsa hooga. Inimsuhteis on nii lahkuminekuid kui teineteiseleidmisi. Emotsioonid on kohati vastakad. Riskantne on sõpradega äriasju ajada, vastuolusid on pea võimatu vältida.