Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 3. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suuna oma energia töö tegemisse. Erilist paindlikkust loota pole - sul tuleb täita teiste ettekirjutusi ja alluda reeglitele. Nuriseda ei tasu sellegipoolest.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hea aeg õppimiseks ja enesetäiendamiseks. Oled uudishimulik, haarad uut infot lausa lennult. Kõik see, mis sulle huvitav ja kõnekas tundub, jääb ka hästi meelde.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kõige tähtsam on ennast tasakaalus hoida. See pole hetkel kuigi lihtne, sest kaasinimeste tegutsemises ja väljaütlemistes on mõndagi, mis sind tõsiselt ärritab.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Praegu leiad võimalusi, kuidas oma saavutusi juhtkonnale demonstreerida. Sul võib õnnestuda paindlikuma töögraafiku või kõrgema palga osas kokkuleppele saada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võimalused, mida oled ammu oodanud, võivadki nüüd lõpuks avaneda. Tõsi, nende ärakasutamine nõuab kiiret tegutsemist ja see ei ole riskivaba.

Neitsi
23. august – 22. september

Sulle läheb väga korda, mida teised sinust arvavad. Proovi teistest vähem sõltuda, kõigile meeldida ei õnnestu nagunii mitte kellelgi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul tuleb suhelda igasuguste inimestega – paraku ka sellistega, kes sulle juba esimesest pilgust suisa vastikud on. Ära suhtumist välja näita, jää kõigiga viisakaks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mõistus on vahe, suudad hästi süveneda ja asja tuumani jõuda. Oled tähelepanelik ja suudad infot õigesti süstematiseerida, leides üles kõige olulisema.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päev eeldab sinult mõistlikkust ja oskust ennast ohtude eest hoida. Mistahes eluvaldkonnas toob nii-öelda pea ees tulle tormamine kaasa kahjustusi, kui mitte purustusi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on võimalik tegevusvälja avardada ja uusi projekte alustada. Ole valmis õppima ja ennast arendama, uusi tutvusi looma. Armastuseski võib õnne olla.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Täna hommikul on sul päris raske endale sobivat riietust leida. Tunned, et tahaksid selga panna midagi eriliselt pilkupüüdvat ja võid hilineda, sest peegli ees läheb liiga kaua aega.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Väga keeruline on kellelegi midagi selgeks teha, kui ta poole sinu antud infost lihtsalt kõrvust mööda laseb ning tõlgendab su sõnu kuidagi meelevaldselt, oma tujudest lähtuvalt.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uuel isiklikul aastal on sul küllaga eduvõimalusi ärivallas. Tekib põnevaid uusi ideid, mida annab kiiresti töösse võtta. Ka aastaid salamisi mõlgutatud unistusi õnnestub nüüd konkreetseteks projektideks vormida. Rahaline edu ja armuõnn on mingit viisi omavahel seotud.