Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon 2012. aastal. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
2. jaanuar 2020, 08:53

Whitney Houstoni tütre endine elukaaslane suri üledoosi (12)

Eile suri Floridas 30 aasta vanuses Whitney Houstoni ainsa tütre Bobbi Kristina Browni endine elukaaslane Nick Gordon, kes kolm aastat tagasi mõisteti süüdi neiu surma põhjustamises.

Gordoni noorem vend Jack Walker juunior kinnitas ajakirjale People, et Nick suri uimastite üledoosi. Daily Maili andmeil oli noormees saanud 1. jaanuaril rea infarkte ja viidi haiglasse, kuid sealsed arstid ei suutnud tema elu päästa.

"Oleme minu ilusa venna kaotusest rusutud," ütles Walker juunior People'ile tehtud avalduses. "Temast jääb pere ja sõprade südamesse tühi koht. Nicki eluvõitlus polnud kerge. Jään alati tänulikuks, et mu Jumal võimaldas Nicki elu lõpus mul temaga hetke koos olla ning sain tema kätt hoida, kui ta oma teekonda alustas."

Nicki advokaat Joe S. Habachy ütles, et on leinas, kuid ei saa oma kliendi surma üksikasjadest rääkida. "Võin vaid öelda, et on äärmiselt valus pealt näha totaalset hävingut, mida uimastisõltuvus on korraldanud noorte sõprade ringis, kes kõik olid armastatud ja tohutu potentsiaaliga." Habachy kinnitusel püüdis Gordon viimastel aastatel kaine püsida ja tema ainus eesmärk olnud pere seltsis õnnelik olla. 

Whitney Houstoni ja Bobby Browni tütar Bobbi Kristina suri 2015. aasta suvel 22 aasta vanusena. Jaanuaris oli ta leitud enda ja Gordoni ühise kodu vannist meelemärkuseta ja teadvusele ta ei tulnudki. Samasugustel asjaoludel - vannis ja uimastite mõju all - oli mõni aasta varem 48 aasta vanuses surnud Whitney Houston, kes oli Gordoni aastaid varem ebaametliku kasulapsena oma majja võtnud. 

Neiu omaksed kaebasid Nicki kohtusse, väites, et noormees oli Bobbi Kristinat kokaiini- ja alkoholiuimas peksnud. Veel väitsid omaksed, et elukaaslane oli neiule jootnud mürgikokteili, mille tagajärjel too teadvuse kaotas.

Kolm aastat tagasi leidis kohus, et Bobbi Kristina surmas oli süüdi Gordon. Ta sai korralduse maksta neiu omastele 36 miljonit dollarit.