Koit Toome ja Kaia TriisaFoto: Erlend Štaub
Inimesed
1. jaanuar 2020, 13:39

Koit Toome naisevõtust: olen endale ja Kaiale sisendanud, et tark ei torma (28)

Muusik Koit Toome paljastas Kristjan Jõekalda ja Teet Margna "Kahe kange" aastalõpusaates, et 2019. aasta oli tema jaoks tüki aja kõige rahulikum. "Teistmoodi aasta oli. Mul pole vähemalt 15 aasta jooksul enda jaoks nii palju aega olnud," sõnas Koit. 

Koit ütles, et lõppenud aastal sai ta väga palju veeta aega oma perega, reisida, puhata ja tegeleda asjadega, milleks tal aastaid pole aega olnud. "Natuke rahulikum tempo oli sel aastal küll." Kuigi Koit aasta jooksul antud kontserte kokku pole lugenud, siis tõdes mees, et neid on ikka olnud sadades. Lisaks tegi ta kaasa muusikalis "Hüljatud", mis nüüd läbi sai, ja jaanuaris astub ta taas lavale "Ooperifantoomis". 

Muidugi küsisid saatejuhid ka, milline oli Koidu eelmise aasta eredaim hetk eraeluliselt ja Koit pidi tunnistama, et eks ikka Kaia Triisa naisekspalumine. Teet ütles, et temal läks oma kaasa naiseksvõtmiseks 12 aastat ja uuris, millal siis Koit ja Kaia oma liidu ametlikuks teevad. "Ma olen kogu aeg endale ja Kaiale sisendanud, et tark ei torma," muigas Koit. 

Koit ja Kaia kihlusid 2018. aasta oktoobris reisil Dubaisse. Mõlemad andsid suursündmusest teada oma sotsiaalmeediakontodel. Kaial ja Koidul on kaks last - 2008. aastal sündinud Rebecca ning 2017. aastal ilmavalgust näinud Richard. Koit ja Kaia on paar olnud 12 aastat.