Monaco vürstinna 18. detsembril. Foto: PIERRE VILLARD/SIPA/Scanpix
Inimesed
31. detsember 2019, 13:05

Monaco vürstinnal on seljataga uskumatult valus aasta (12)

Monaco vürstinna Charlene näeb fotodel tihtipeale nukker välja. "Inimesed küsivad tõtakalt: "Oi, miks ta fotodel ei naerata?" ütleb viieaastaste kaksikute ema Lõuna-Aafrika ajakirja intervjuus. "Aga vahel on raske naeratada."

"Inimesed ei tea, mis kulisside varjus toimub," jätkas vürstinna Charlene oma sünnimaa ajakirja Huisgenoot intervjuus, mis ajakirja People teatel on erakordselt avameelne. Monaco vürsti Albert'i abikaasa tunnistab, et mööduv aasta on talle ränki hoope andnud. Charlene sai kümnepäevase vahega teate kahe lähedase sõbra surmast. Palju muret tegi talle ka isa tervis. Vanahärrale tehti Lõuna-Aafrikas lõikus. 

Charlene põeb ka koduigatsust. Ehkki tema vend Mike Wittstock ja viimase pere elavad samuti Monacos, igatseb vürstinna sünnimaale. "Minu praegune elu on privileeg, kuid ma igatsen oma peret ja sõpru Lõuna-Aafrikas ja olen tihti kurb, et ei saa neile alati toeks olla."

Veebruaris viis vürstinna ellu ammuse unistuse tutvustada oma kaksikutele Jacques'ile ja Gabriellale Lõuna-Aafrikat ja oma kodulinna Benonit. Charlene'i liigutas, kui poeg lennukiaknast välja vaadates hüüatas: "Ohoo, see on sinu kodumaa, emme? Nii suur!""