Michelle WilliamsFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
31. detsember 2019, 09:14

Michelle Williams on rase ja kihlatud! (1)

Mullu leskmehest muusikuga abiellunud Michelle Williamsi elus puhuvad sootuks uued tuuled. Selgub, et Heath Ledgeri tütre ema on juba lahutatud ning ootab koos uue kallimaga beebit.

Ajakirja People teatel on neljakordne Oscari nominent (39) kihlunud Broadway lavastaja Thomas Kailiga, kelle tuntuim lavastus on muusikal "Hamilton". Armuleegid lõid lõkkele telesarja "Fosse/Verdon" võtteil (Michelle võitis oma osatäitmisega Emmy auhinna.)

Õnnelik paar on juba lapseootel - filmivõtetega seoses Londonis viibivat Williamsit nähti rasedarõivaste butiigis sisseoste tegemas. 

Thomas Kail Foto: VIDA PRESS

People'i allika andmeil mängis Michelle'ile ja temast kolm aastat vanemale Thomasele kosjamoori ... Michelle'i ja kadunud Heath Ledgeri tütar Matilda (14).

Mullu selgus, et näitlejanna on abiellunud suvel Kanada muusiku Phil Elverumiga. Elverumist oli saanud poolteiseaastase tütre üksikisa, kui tema abikaasa kõhunäärmevähki suri. Ent tänavu aprillis kirjutas People, et abielu jäi üürikeseks: Michelle ja Phil on juba jaanuarist lahus.