KÕKS! Kaunist uut aastat, hea lugeja.Foto: Daisy Lappard
Eesti uudised
31. detsember 2019, 09:30

AASTA 2019 SUURSÜNDMUSTE KOKKUVÕTE: prominentide skandaalid, kuulsuste suhtedraamad, suured võidud ja kibedad kaotused (1)

Õhtuleht tegi lõppeva aasta puhul mitu kokkuvõtet erinevatel meie lugejaid rõõmustanud-kurvastanud-huvitanud teemadel: spordist, melust ja suhetest kuni kogu maailma mõjutavate suurte protsessideni.

Eesti uudised aastal 2019: tundsime muret oma toidulaua pärast, kui Eestit tabasid maasika- ja kalapaanika, rõõmustasime, kui pääsesime ÜROs tähtsa laua äärde ning mõistagi ei jätnud meid külmaks poliitikute tegemised ja sekeldused, pensionireform ja apteekide mäss.

UUDISED 2019 | Jaanuar-juuni: kuidas hävis kogu elutöö ning kas valimiste suurvõitja oli Reformierakond, EKRE või hoopis Marina Kaljurand?

UUDISED 2019 | Juuli-detsember: maasikapaanika, listeeriahüsteeria ja plahvatanud peldik

Vana aasta lõpp on hea aeg mõtisklusteks ja perega koosviibimiseks. Oma muljeid lõppevast aastast jagab Õhtulehe ajakirjaniku Rainer Kerge perekond.

2019 OLI PEEGLISSE VAATAMISE AASTA – kõik läheb mööda ja elu kulgeb edasi!

Millega said 2019. aastal hakkama Eestimaal elutsevad loomad?

LOOMAUUDISED 2019 | Varas-reinuvader, tapjarongad, lõhkuja karu ja norskav koer, kellele mupo kutsuti

2019. aastal ei toimunud vaid rõõmsaid ja meeliülendavaid sündmusi, kahjuks jäi lõppevasse aastasse ka vargusi, jõhkraid kuritegusid ja tapmisi.

...ja keda tervitasime suure rõõmuga.

BEEBID 2019 | Need kuulsused tervitasid tänavu perelisa