Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
31. detsember 2019, 00:01

Jaanus Saks sattus kähmlusse (2)

Põhja-Tallinnast tuntud räppar Jaanus Saks (33, pildil) sattus Rock Cafes ürituse korraldaja Raiko Aderiga inetusse sõnavahetusse, mis päädis käte käiku laskmisega.

Saksa sõnul esines Rock Cafes tol õhtul räppar AG, kelle mänedžerina ta töötab. „Tund aega enne esinemist ilmus meie backstage'i üks aktiivne punnis pupillide ja vahuse suuga tegelane, väidetav ürituse korraldaja Raiko Ader,“ kirjutas Saks Facebookis. Ader süüdistanud, et AG esines üheksa päeva varemgi Tallinnas ning vähendanud sellega publiku huvi käesoleva kontserdi vastu ja piletiostude arvu. Lisaks leidis ta, et Saks ülbitseb temaga.

„Väikse tõukamise ja korrale kutsumise peale sai mehe au ilmselgelt riivata ja ta jooksis välja bäkkarist. Mõtlesin peas, et okei, nüüd kutsub turvamehed ja mind visatakse peolt välja,“ meenutas Saks. Kuid Ader naasis lava taha umbes 15–20 kamraadiga.

„Oma „patsaanidele“ oli mees muidugi serveerinud, et sai minu käest rämedalt molli ja et me kuuekesi lendasime talle kallale,“ kirjutas Saks. Konflikt üha paisus ja Saks arvab selle taga olevat, et korraldaja ei tahtnud tasuda kokkulepitud summat.

Aderi sõnul valetab Saks  alatult. „Jaanuse käitumine oli kõike muud kui tagasihoidlik. Kõige paremini iseloomustab seda sõna „üleolev“,“ väitis ürituse korraldaja ning lisas, et Saks hakkas esimesena tõuklema. Sõbrad kutsus ta lava taha, et Saksa ülbust maha suruda.