Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
1. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 2. jaanuar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui teed vaimset tööd, annab päev võimalusi tähtsate isikute sümpaatia võitmiseks, ehk isegi karjääriredelil ülespoole ronimiseks. Sul tuleb oma strateegia läbi mõelda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled suurepärases olukorras – sul on rohkem infot kui su rivaalidel ning see annab sulle selge eelise. Tõsi, seda vaid juhul, kui oskad enda valduses oleva teabega õigesti ümber käia.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Alustad tööaastat uljalt ja lootusrikkalt. Tõotab tulla põnev päev. Sulle tehakse huvitavaid ettepanekuid. Neid võib olla mitu, nii et küllaltki raske on valida, mida võtta, mida jätta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päev on suhete vallas pingeline, samas aga otsustav. Kui tunned end seisvas vees ulpivat, siis tõenäoliselt ei saa see enam samamoodi jätkuda – peab toimuma mingisugune muudatus.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul tuleb nüüd unustada eneseimetlus ning keskenduda sellele, et jälgida tähelepanelikult teisi inimesi, neid paremini tundma õppida. Vajad tugevat meeskonda.

Neitsi
23. august – 22. september

Haara kohe härjal sarvist – aasta esimene tööpäev on võimalusterohke! Oled reibas ja optimistlik, vaatad julgelt tulevikku. Tekib häid mõtteid, ehk lausa originaalseid ideid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled sisemiselt tasakaalus. Usaldades oma vaistu ja samas ka loogiliselt mõeldes suudad teha õigeid otsuseid ning sõlmida tulusaid sidemeid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hoia silmad ja kõrvad lahti – sellest, mida praegu näed ja kuuled, on sulle palju abi tulevikku puudutavate valikute tegemisel. Hea päev uuteks algusteks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Igal juhul on targem enne mõelda ja alles siis tegutsema asuda. Peamised, kaugemad eesmärgid olgu aga kindlad, siis ei kao siht silme eest.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled ambitsioonikas ja keskendud karjääri edendamisele. Oled leidlik tabamaks ära võimalusi, kuidas mõjukatele isikutele silma jääda ja nende soosingut võita.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suudad meeldiva ja kasuliku sujuvalt ühendada. Aeg soosib info kogumist. Kõige huvitavamat teavet saad vanematelt inimestelt, kes tegutsevad sinuga samal erialal.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oluline on õigete kaaslaste leidmine ning sujuv meeskonnatöö. Kui tegutsed koos asjalike inimestega, on võimalik panna alus pikaajalisele majanduslikule edule.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Sinu uuele eluaastale lisab väge Merkuuri ja Jupiteri ühendus. Oled uudishimulik ja õppimisvõimeline, õige info jõuab justkui iseenesest sinuni. Võid ette võtta järske pöördeid, võimalik on teadmisi täiendada, ehk isegi uut ala õppida. Tahtejõudu on tohutult, oluline on endas kasvatada taktitunnet.