Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
31. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 1. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tasub olla enesekindel, sest kõik sõltub ikkagi sinust enesest. Võib tekkida uusi võimalusi, ka selliseid, mille abil on võimalik raha teenida ilma väga suure pingutuseta.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled ebatavaliselt kärsitu. Kaaslaste käitumises võib miski häirida, ka võib nende sinu jaoks harjumatult aeglane tempo võib ärritada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Planeerida pole mõtet, see, millised on sinu jaoks parimad võimalused päeva veetmiseks, võib selguda alles viimasel hetkel. Need võimalused võivad olla vägagi üllatuslikud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kipud unistustes hõljuma ega näe tegelikku olukorda just eriti realistlikult. Sind võib köita müstikaga tegelemine ja tuleviku ennustamine.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinult nõutakse midagi, ja et jutt võimalikult kiiresti lõpetada, annad lubadusi. Ära seda kergekäeliselt tee, lubaduste täitmata jätmine poleks väärikas.

Neitsi
23. august – 22. september

Armusuhete arendamine läheb edukalt. Tõsi küll – pead meeles hoidma, et liigset pealetükkivust tuleb vältida ja armukadedust ei tohi välja näidata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võib tekkida kokkupuuteid välismaalastega, ent väga raske on aru saada inimestest, kes on sinust erinevad. Kui oled aastavahetuse võõrsil veetnud, vaevab sind koduigatsus.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Et alustada millegi uuega, tuleb esmalt loobuda vanast taagast, mis sind takistab. Raske on minevikust lahti lasta, ent otsustav hetk on kätte jõudnud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vaatad uude aastasse julgel ja lootusrikkal pilgul. Oled valmis enda huvidest lähtuma ja teed plaane, milliseid muudatusi ette võtta. Kaasa ka armastatud inimene tuleviku planeerimisse!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Optimismi jagub ja mõte liigub – sul võib tekkida suurepäraseid ideid. Hoolitse, et need ainult ideedeks ei jääkski. Selle asemel, et unistada helgest tulevikust, tee midagi reaalselt teoks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõtted kisuvad tööasjade juurde, kipud muretsema ja võimalike probleemide pärast pabistama. On hetk puhkamiseks ja lõdvestumiseks, töiste teemadega jõuad tegeleda juba homme!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Päev sobib eelkõige passiivseks puhkamiseks. Suhtled võimalikult vähe, hea meelega veedad aega näiteks lugedes või siis telekast uusaastasaateid vaadates.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uus aastaring toob pinget ja põnevust suhete vallas. Su ümber võib keerelda mitmeid austajaid, kes su südant võites üritavad üksteist üle trumbata. Naudi tähelepanu, aga ära mängi tunnetega! On hea aeg õppimiseks, ka võib nüüd tekkida võimalus ellu viia kunagine unistus.