Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
30. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 31. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Uuele aastale vastu minek tekitab soovi elus muudatusi ette võtta, midagi sootuks uut moodi ja paremini alustada. Seejuures peaksid mõtlema, milleks reaalselt võimeline oled.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Rahu ja vaikust sa sel aastavahetusel ei saa ega soovigi. Oled sündmuste keerises, olukorrad muutuvad kiiresti ja sul tuleb neile muudatustele kärmelt reageerida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sinu kõrvu võib jõuda kummalisi, ärevust tekitavaid jutte. Ole info suhtes kriitiline, kontrolli selle paikapidavust – võimalik, et keegi üritab sind valetades nimme närvi ajada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kohustused on hetkel elus esikohal, pikka puhkust ja mitmepäevast pidutsemist sa vaevalt et endale lubada saad. Rõõmu toob tagasivaade aastale – oled paljugi suutnud korda saata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui oled kedagi haavanud, tuleb selle eest ka vastutust kanda. Ära proovi põgeneda, ürita vanade asjade osas rahu sõlmida, et saaks ilma võlgadeta uude aastasse liikuda.

Neitsi
23. august – 22. september

Ehkki aasta on sind üksjagu ära väsitanud, näed nüüd oma julgete tegude positiivseid tulemusi – asjad hakkavad tasapisi paika loksuma.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Maailm su ümber pakub ohtralt võimalusi lõbutsemiseks, lausa patt oleks neid kasutamata jätta! Sul võib vastassoo hulgas lööki olla. Oled edev, naudid seda, kui sind imetletakse.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kaaslased võivad sulle ette heita liigset enesekesksust – midagi korraldades sead esikohale iseenda vajadused, teised aga tunnevad, et nende soovidega on arvestamata jäetud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tähtis on materiaalne pool – tunnetad, et ühiskonnas sõltub suhtumine teistesse tihtipeale sellest, kui heal majanduslikul järjel nad on. Võrdled enda olukorda teistega.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled rahutu ja kärsitu, meeleolud võivad kiiresti vahelduda. Vajad kedagi, kes sind hoiaks ja julgustaks ja sulle kinnitaks, et ebakindluseks pole põhjust.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Saad end õnnelikuna tunda. Sinu kõrval on inimene, keda sa väga armastad. See ju ongi kõige tähtsam asi maailmas.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled kannatlik ja mõistev. Muretsed rohkem selle pärast, kuidas läheb su kallitel inimestel. Võib-olla oled liiga tagasihoidlik ja kipud end alahindama.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Merkuuri ja Uraani trigooniga algav aasta toob küllaga põnevust ja ootamatusi. Väga detailseid plaane pole mõtet teha, nagunii tuleb asjad käigu pealt ümber mängida. Tekkida võib huvitavaid, innovaatilisi ideid. Armuasjus on pilk pigem minevikku suunatud.