Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 30. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui pead kasutama seadmeid, millega töötamise kogemus on vähene, kutsu mõni asjatundja appi. Hoiad aega kokku, ka võid muidu oskamatuse tõttu midagi ära lõhkuda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sa ei ole küll nõus kõige sellega, mida sul täna teha palutakse, aga vastu vaidlema pole kah erilist mõtet hakata. See võib viia mõttetu sõnasõjani, mis rikub õhkkonda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

See, mis tööjuures toimub, võib sind ärritada. Sa ei pruugi olla rahul töötingimustega, asutuse sisekliimaga või sellega, milliseid otsuseid langetatakse.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Probleemide lahendamise vältimine ei anna head tulemust – iseenesest ei saa miski korda, omasoodu kulgedes võib olukord paraku vaid hullemaks minna.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pingeid võib tekkida nii kodus kui tööl, ka armusuhteis. Kipud oma tahtmist jõuliselt teistele peale suruma, mis toob kaasa vastureaktsiooni. Hoia olulisi inimesi ja väldi tülitsemist.

Neitsi
23. august – 22. september

Täna võib su kõrvu jõuda mingi oluline uudis. Võimalik, et see ei puuduta sind küll otseselt, kuid annab sulle vihjeid selle kohta, milliseid võimalusi sul tulevikus võib tekkida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalik, et üle pikkade aastate ilmub taas silmapiirile inimene, kellesse kunagi armunud oled olnud. Ehkki olete mõlemad muutunud, on midagi olulist jäänud endiseks, tunded võivad taaskord lahvatada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled suhtlemises osav, saad hakkama nii inimeste innustamisega kui ka suudad neid vajadusel korrale kutsuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ära anna kergekäeliselt lubadusi. Sinult võidakse paluda teenet, mille osutamine on tegelikult märksa raskem ja riskantsem, kui esmapilgul paistab.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pole kerge mõista teisi inimesi ega ka oma tunnetest selget sotti saada. Sind võib vallata igatsus kellegi järele, ent samaaegselt võid tunda ka vabaduseiha ja hirmu end siduda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled unistavas meeleolus. Fantaasia on elav, eriti juhul, kui armunud oled – mõtled teise inimese just niisuguseks, nagu sulle meeldib.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

On palju suhtlemist, erinevates seltskondades mitmesuguste inimestega jutlemist. Sinu kõrvu võib ulatuda päris põnevat infot, erinevad allikad aga tõlgendavad seda vastuoluliselt.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval isiklikul aastaringil on soovitatav teha hoolikalt valikuid ja keskenduda kõige olulisematele teemadele. Enese killustamine võib viia olukorda, mida sa ei suuda hallata. Tööl pannakse sind proovile, visaduse ja kindlameelsusega teenid välja austuse ja usalduse.