Colin ja Livia FirthFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
27. detsember 2019, 14:26

Firth ei suutnud abikaasa truudusetust andestada? (2)

Mõni nädal enne pühi selgus, et „Uhkuse ja eelarvamuse“ ja Bridget Jonesi filmide tähe Colin Firthi abielu on purunenud. Nüüd selgub, mis võis Colinile ja tema kahe poja emale Liviale saatuslikuks saada. 

Ajakirja People allika kinnitusel ei suutnud 59aastane Colin andestada Livia (50) hiljutist armusuhet. Kaks aastat tagasi oli kuulus paar ajutiselt lahus ning itaallannast Livial tekkis armulugu lapsepõlvesõbra Marco Brancacciaga. Ent ta naasis oma seadusliku mehe juurde. Firthid tegid oma abielukriisi teatavaks, kuna Brancaccia oli neid väidetavalt taga kiusama hakanud.  Ette võeti lausa kohtutee. Marco eitas süüdistust. Lugu on üsna segane: itaallase sõnul kestis armusuhe aasta aega, Livia väitel vaid mõne kuu. 

Colin ja Livia suutsid küll oma abielu ära lappida, kuid paraku ei pidanud see pingetele vastu. People'i allika väitel jäi naise romaan Colinit painama ning 22 aastat kestnud abielu jooksis lõplikult karile. „Mitte miski ei suutnud usaldust taastada. Kuigi Colinil ja Livial on tugev peresuhe ja nad tegid selle päästmiseks kõik, oli kummalgi aeg oma teed minna.“