Tanel ja LaurenFoto: Martin Ahven
Edda Pauksoni horoskoobid
31. detsember 2019, 12:00

ELU ARTIKLITE TOP 10 | Tanel Padar ja Lauren Villmann said lapse, Siim Rikker abiellus, Venno Loosaar sai ränga süüdistuse

1. EDDA PAUKSONI AASTAHOROSKOOP: Kaksikutel on õnn käeulatuses, Neitsist saab oma saatuse sepp

Horoskoobid on läbi aegade olnud väga populaarsed. Edda Paukson rääkis aasta algul, mida toob 2019 kaheteistkümnele tähemärgile. Nüüd on aeg tagasi vaadata ja analüüsida, kas kõik läks nii, nagu astroloog ennustas. 

Loe pikemalt SIIT

2. „Rannamaja“ Seidi suguvõsa tabanud tragöödiast: „Ei möödu päevagi, kui ma juhtunule ei mõtleks.“

2014. aastal vapustas avalikkust juhtum, kui toona 2,5aastane väikelaps Emily omaenese ema Keiti Voogre ja tema elukaaslase Egert Musta poolt poolsurnuks peksti. Tänavu selgus, et Keiti on „Rannamajast” tuntud Seidi Voogre õde. Seidi ütles, et ta ei soovi teemat kommenteerida, kuid tõdes, et ei suuda vaadata, kuidas inimesed juhtumi kohta „jama toodavad”.

Seidi Voogre Foto: Tiina Kõrtsini

„Võtan esimest ja viimast korda sellel teemal sõna. Ainult enda seisukohalt. Ma ei saa rääkida tegudest, mida minu silm pole näinud… ja mind nimetatakse varjajaks. Ei lähe päevagi, kui ma ei mõtleks juhtunule. Ma ei pea ennast kivi all peitma ja oma elu elamata jätma. Ma armastan lapsi,” kommenteeris Seidi Twitteris oma õe Keiti tegusid.

Loe pikemalt SIIT

3. Palju õnne! Tanel Padar ja Lauren Villmann said lapsevanemateks

Tanel Padari ja tema kihlatu Lauren Vilmanni lapsesaamine oli tänavu ilmselt meelelahutusmaastiku üks oodatumaid uudiseid. 26. augustil sündis Taneli ja Laureni perre pisitütar, kes sai nimeks Linda. 

Tanel ja Lauren Foto: Martin Ahven

Uudise, et tema ja ta modellist kihlatu Lauren saavad lapse, paljastas Tanel tänavu märtsis. Ta tunnistas saates „Hommik Anuga“, et saab oma esimese lapse 38aastaselt, sest varem polnud selleks õige aeg. „Ma usun, et lapsed tulevad oma vanemate juurde siis, kui on õige aeg, kui neid on oodatud ja tahetud,“ mõtiskles ta.

Loe pikemalt SIIT

4. Brigita Murutar alustab uut aastat üksikemana. Paul Neitsov: olen Brigitale tänulik, et ta selle otsuse tegi

Aasta algus tõi lahkumineku-uudise Brigita Murutari ja Paul Neitsovi elus. Brigita teatas Instagramis, et alustab uut aastat üksikemana ja liigub nende ühise tütre Loorega edasisel eluteel kahekesi.

Brigita Murutar JA Paul Neitsov Foto: Aldo Luud

Paul Neitsov sõnas, et võtab lahkumineku eest vastutuse enda peale. „Arvan, et ma ei ole kerge inimene, kellega koos olla ja elada. Minu jaoks on muusika olnud alati kõige olulisem ja ülejäänud elu jääb piisava tähelepanuta. Olen hingelt nii loomeinimene, kui vähegi olla saab ning selle tõttu saavad muud asjad kannatada. Olen Brigitale tänulik, et ta selle otsuse tegi. See on minu nägemust kogu maailmast ja suhetest muutnud ning olen aru saanud, et mitte miski ei tule elus kergelt. See otsus on mulle mõjunud pigem hästi kui halvasti. Mul on hea meel, et saime koos väga palju muusikat teha, esineda ja inimestele rõõmu pakkuda,” rääkis Paul Õhtulehele.

Pikemalt loe SIIT

5. HÄBI, METALLICA! Legendaarse bändi tiim jäi vahele eriti nõmeda piletipettusega

18. juulil esines Tartus Raadi lennuväljal superbänd Metallica. Vahetult pärast seda sattusid rokisaurused ja nende mänedžment kodumaal USA-s eriti ebameeldivasse skandaali, sest muusikaväljaande Billboard uurimine paljastas muusikamaastikul leviva petuskeemi.

Teate ju küll neid hetki, kui esinema peaks saabuma teie lemmikbänd ja kindlasti peab kohe pileti ära ostma, sest muidu võib peagi tulla teade, et kontsert on välja müüdud. Pahatihti see nii ka juhtub, kuid Billboard tõestas, et tegelikult on tihti lugu pettusega, mille taga on suurte bändide endi taustajõud, kes tahavad edukatelt kontsertturneedelt veelgi suuremaid kasumeid teha.

Pikemalt loe SIIT

6. Siim Rikker abiellus kallimaga: ta on Kihnu naise väega maailma ilusaim printsess

Alles märtsis läks lõõtspillimängija Siim Rikker lahku endisest esileedist Evelin Ilvesest. Juba aprillis postitas mees ühiseid fotosid Heily Haasmaga. Selgus, et tegelikult on paarike tuttav juba kümne aasta tagusest ajast. 

Siim ja Heily Foto: Erakogu

Juulis paarike kihlus, 16. augustil mingi juba aga ka ametlikult paari. Siim ja Heily tegid oma armastuseliidu ametlikuks 16. augustil. „Registreerisime kahekesi, hiljem tähistasime lähimatega Kihnus,” sõnas mees Õhtulehele. Nii mõnigi kergitab kulme, et kuidas nii kiirelt küll abieluranda mindi ja millega Heily siis mehe ära võlus?  „Oma loomuliku naiselikkusega. Ta on vahetu ja ehe, tundlik, empaatiline ja maailma kõige ilusam minu printsess, kelles voolab saare naise vägi.” 

Pikemalt loe SIIT

7. Ränga süüdistuse saanud Venno Loosaar: mul puudub laste suhtes seksuaalne huvi ning minu hing on puhas

Aasta lõpp tõi šokeeriva uudise - Põhja ringkonnaprokuratuur esitas muusikule, näitlejale ja õhtujuhile Venno Loosaarele süüdistuse alaealise seksuaalses väärkohtlemises. Süüdistuse järgi pani 51aastane Loosaar toime ühe kuriteoepisoodi, mis seisnes selles, et ta hõõrus nooremat kui kümneaastast tüdrukut läbi riiete suguelundite piirkonnast, samuti leiti tema valdusest 19 fotot ja neli videot lapspornoga.

 Venno Loosaar Foto: Alar Truu

Loosaar ise ütles, et tema hing on puhas. Mehe sõnul on tema tuttav esitanud süüdistuse, et ta on kolm kuni viis aastat tagasi katsunud nende last läbi riiete kubeme piirkonnast. Loosar ütles, et kõnealune laps mängis aastatel 2014 kuni 2018 koos tema lastega.

„Mul on siiralt kahju, et prokuratuur on otsustanud juba enne esimest kohtuistungit avalikkuse ette tulla looga, mille sisu osas mina ja minu pere jääme teistsugusele arvamusele ning mille puhul peakski just kohus otsustama, kellel on õigus. Hoolimata kohtuotsusest olen ma kaotanud juba praegu töö, maine ning perekonna turvatunde. Sõltumata sellest, kas kohtus õiglus võidule pääseb, on kahju mulle ja minu perele juba tekitatud. 

Olen 26 aastat teinud televisoonis lastesaateid, viinud läbi lasteüritusi ja kontserte, olen õppinud end häälestama lastega samale lainele ning saanud sellega hästi hakkama. Kuid mul puudub laste suhtes igasugune seksuaalne huvi ning minu hing on puhas,” ütles mees meediale saadetud avalduses.

Pikemalt loe SIIT

8. Kas kõlakad Elisa Kolgi ja Indrek Rahumaa suhtest vastavad tõesti tõele? Paar poseerib koos lauljanna Instagramis

Märtsis kirjutas Kroonika, et Heti Tulve endine elukaaslase Indrek Rahumaa (47) ja laulja Elisa Kolk (21) on teineteist leidnud. Jutud Rahumaa ja Kolgi suhtest olid üllatavad, kuna Kolk on tükk aega olnud suhtes muusikaprodutsendi Vahur Valgmaaga. Septembris poseeris paar aga esimest korda koos Instagramis.

Elisa Kolk postitas oma Instagrami videolugudesse video sellest, kuidas ta Rahumaaga Deja Vu Lounge'is aega veedab. Tänaseks on nad jaganud juba palju ühiseid fotosid, seega pole enam kahtlustki, et nad paar on. 

Pikemalt loe SIIT

9. VIDEO | Laval plahvatanud pürotehnika tappis 30aastase poptähe 

Hispaania laulja ja tantsija Joana Sainz Garcia sai septembris toimunud kontserdil surma, kui pürotehnika tema lähedal plahvatas. BBC Newsi teatel esines 30aastane Joana öösel kell 2 kohaliku aja järgi Super Hollywood Orchestra saatel Madridi lähedal Las Berlanases, kui tema lähedal paiknenud lavapürotehnikaseade plahvatas. Hirmsat õnnetust nägi pealt tuhatkond vaatajat. Teadvusetu lauljatar viidi haiglasse, kus jäi vaid üle konstateerida tema surma.

Loe pikemalt SIIT

10. FOTOD | Värsked vanemad Tanel Padar ja Lauren Villmann said beebiga haiglast koju 

Õhtulehe meelelahutusuudiste esikümnes on veel teinegi Tanel Padari ja Lauren Villmanni lapsesaamisega seotud uudis. Sedapuhku püüdis Õhtulehe fotograaf ainsana pildile haiglast koju suunduva perekonna. 

Pikemalt loe SIIT