Mai PallingFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
27. detsember 2019, 08:15

Mai Palling ootab miljonärist ärimehe Margus Kangro last (107)

 ETV noortesaate "Nova" toimetaja Mai Pallingu (32) ja tema ärimehest armastatu Margus Kangro (45) suhe on liikumas uuele tasandile – suvel teineteise leidnud paar ootab ühist last.

Kuigi Palling ja Kangro seda ise veel avalikult ei kinnita, ei jätnud Mai piht üle-eelmisel pühapäeval SEB panga kootööpartnerite pidulikul vastuvõtul Rahvusooper Estonias pealtnägijate sõnul kahtlust – ta on lapseootel.

Kuuldused Pallingu ja Viru Keemia Grupi ühe omaniku, multimiljonär Margus Kangro beebiootusest on ringelnud juba mõnda aega: Mai on viimasel ajal kaadri taha hoidnud ning ERRi “Aisakella” video filmimisel kandis ta suurt ja avarat kleiti. Väidetavalt näeb beebi ilmavalgust mais.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Juuli viimasel päeval teatasid Mai ja Kalle Palling, et nende abielu on läbi.

"Kui me Maiga veidi enam kui 11 aastat tagasi kohtusime, oli see nagu puuga pähe saamine. Me ei olnud kunagi midagi sellist kogenud – see tunne, et sa oled nõus kellegagi minema kasvõi maailma otsa, mis sest, et päris täpselt ju veel ei teadnudki, kes me ise oleme ja kuidas meie tulevik olema saab. See oli see tõsine, pöörane, kirglik ja päris armastus," kirjutas Kalle Facebookis.

Pallingud kirjutasid, et sõpradel ei tasu nende pärast kurb olla, sest nad ise ei ole. "Me jätkame seda teed veidi teises vormis kui viimased 11 aastat, aga teeme seda täie austusega teineteise vastu."

Mai ja Kalle teed ristusid 2008. aasta maikuus. Sõbranna Luisa Värk rääkis Maile Kallest, kui ülitoredast inimesest. Vallaline Mai võttis seepeale asja käsile ja kutsus mehe välja. "Ma ei saa öelda, et ma teda juba esimesel või teisel silmapilgul armastasin, aga kolmandal küll!" on Mai rääkinud.

Nädal pärast abielulahutuse ühisavaldust, saabus Mai Estonia restorani hooaja avaüritusele juba uue kaaslasega. Teleajakirjaniku väljavalituks oli Viru Keemia Grupi üks omanikest Margus Kangro.