Liis Lass aastal 2007Foto: MARIANNE LOORENTS
Inimesed
27. detsember 2019, 08:07

Kunagine seltskonnakaunitar Liis Lass elab Singapuris kuninglikku elu: Eestis sain aru, et meelelahutajaks olemine pole minu kutsumus (34)

Kümmekond aastat tagasi Eestis tuntud seltskonnakaunitarina ja meelelahutajana tegutsenud Liis Lass elab nüüd hoopis teistsugust elu: ta elab luksuslikku elu Singapuris, on õnnelikus abielus, kahe lapse ema ning tegutseb kinnisvaraäris. 

Lass tegutseb Kagu-Aasias ja mõnedes USA osariikides kinnisvarainvesteeringutega. Lisaks kirjutas ta elust Singapuris raamatu, mis ilmub uuel aastal. 

Tema viieaastane tütar Alexandra räägib lisaks eesti ja inglise keelele puhtalt mandariini keelt, sai hiljuti vehklemises hõbemedali ja on oma laulustuudioga esinenud juba Singapuri suurimas kontserdimajas. Tema noorem poeg Hank Alexander sündis tänavu juunis.

Lass selgitab, miks ta Eesti eluga ei rahuldunud: “Mul ei ole kunagi olnud teistsugust suhtumist kui alati elujaatav ja alati positiivne. Kogu see paatoslik põhjamaa nukrus ja maailmavalu, retoorika, mida on täis meie kultuur ja ajalugu… Sorry, aga mulle meeldib teistsugune energia – tulevikku vaatav, avatud, lootust täis ja rõõmus.”

Loe lähemalt Kroonikast.