Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Õhtulehe horoskoobid
27. detsember 2019, 07:00

TIMMERI TAROSKOOP 30. DETSEMBER – 5. JAANUAR | Vallalised Kaalud armuvad, Vähk on valikute ees (4)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

VÄHK on nädala algul valikute ees ja seda just suhete osas. Seksiprobleemid on teil. Miskipärast tundub, et teie tahate seda rohkem kui partner ja eneseuhkus on natukene pihta saanud. Aastavahetuse veedate koos lähemate inimestega, midagi hullu see pidu teie jaoks kaasa ei too, ka hommikul ei ole paha. Püsite joonel. Uue aasta osas mõtleb Vähk muudatustest, tundub, et tahate oma suhetes tõsiseid muudatusi teha, aitab kannatamisest, nii ehk naa on see jääsein juba teie vahel. No mõelge asjad selgeks!

KAALUD otsustavad kõik jamad jätta lõppevasse aastasse, tahate uuel aastal keskenduda enda soovidele ja vajadustele. Tunnete end selles üpris kindlalt. Hoiatus: aasta viimasel õhtul olge ettevaatlik ilutulestiku ja lõikamiste-lõhkumistega (puude lõhkumine), need tegevused võivad teid haiglavoodisse viia. Las teised teevad. Uue aasta esimestel päevadel ärge plaane tehke ega uusi asju ette võtke, ei ole õige aeg. Nädala lõpp toob toreda koosviibimise, nii mõnedki Kaalud veedavad väga romantilise nädalalõpu, vallalised armuvad ja see suhe ei ole lühiajaline. 

SKORPION on nädala algul laisk, parema meelega lebaks diivanil ja loeks midagi. Aga see loetav materjal peab pakkuma mingeid uusi teadmisi. Niisama Skorpion aega surnuks ei löö. Hästi palju otsite praegu toitu oma hingele, nii mõnigi võib tunda huvi meditatsiooni või vaimse maailma suhtes. Miskipärast see aga mõttest kaugemale ei jõua, aasta viimasel päeval peate vist ikka tööd tegema, südametunnistus piinab ja uuele aastale tahate vastu minna puhta lehena, ei vea selle aasta tegemisi kaasa. Aasta esimestel päevadel võite saada kohe kas tööpakkumise või palutakse teil kedagi kusagil asendada. Kahevahel olete, võimalik, et kasutate hädavalet. 

Loe täispikka taroskoopi Kirsti Timmeri kodulehelt.