MadonnaFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
26. detsember 2019, 12:25

TERVIS TUKSIS! Madonna: olen viimased kaks päeva veetnud arstide hoole all (2)

Superstaar Madonna andis möödunud laupäeva õhtul Miamis kontserdi ja paljastas sotsiaalmeedias, et oli kontserdi ajal suurtes valudes. "Olin oma vigastuste valu tõttu pisarates," kirjutab naine ja lisab, et teda valdasid mitu päeva kirjeldamatud valud. 

"Iga laulu ajal palvetasin, et peaksin järgmise looni vastu ja suudaksin kontserdi lõpuni anda. Mu palvetele vastati. Ja ma sain hakkama. Ma olen sõdalane. Ma ei loobu kunagi, ma ei anna alla. Seekord pidin ma aga oma keha kuulama ja aktsepteerima, et see valu on hoiatus," kirjutab Madonna.

"Mul on väga kahju ja vabandan oma fännide eest, et pean viimase kontserdi tühistama. Olen viimased kaks päeva veetnud arstide hoole all - skaneeringud, ultrahelid, röntgenid, torkimised, uuringud ja pisarad. Mulle on tehtud selgeks, et enne kui saan tuuri jätkata, pean ma puhkama nii kaua kui võimalik, et oma kehale mitte pöördumatut kahju teha."

Superstaar lisab, et ükski vigastus pole teda varem lavalt eemal hoidnud, kuid seekord peab ta siiski pausi pidama. "Aitäh kõigile mõistmise, armastuse ja toetuse eest."