Karmen PedaruFoto: Alar Truu
Inimesed
17. jaanuar 2020, 08:43

Karmen Pedaru kinnitab suhet Eesti profisportlasega: olen tõepoolest väga õnnelik (11)

Veel novembri lõpus kinnitas Karmen Pedaru (29) "Reporterile" antud intervjuus, et elab mõnusat vallalise elu ja meest endale ei ihka – ent saatusel olid tippmodelliga teised plaanid.

Karmen armus ülepeakaela käsipallur Dener Jaanimaasse (30) ning paar on ka korduvalt postitanud Instagrami ühiseid pilte, mis ei jäta kahtepidi mõistmisele ruumi – nad on väga armunud.

"Olen tõepoolest väga õnnelik, aga kuna suhe on algfaasis, siis ma pikemalt ei kommenteeriks," kinnitab Karmen esimest korda avalikult suhet Kroonikale.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Supermodell Karmen Pedaru jagas oma Instagrami story's detsembris pilti koos Eesti käsipalluri Dener Jaanimaaga. "Häid jõule meie poolt!" kirjutas Karmen kaadri juures, kus Dener tema nägu keelega limpsab. 

Novembri lõpus rääkis Pedaru "Reporterile" antud intervjuus, et on vallaline. "Ei meest ma ei soovi, aitäh! Mul on väga mõnus vallalise elu."

Karmen Pedaru on olnud abielus Riccardo Ruiniga, kellega ta astus altari ette 2012. aasta 14. detsembril Roomas. Kuigi abielu lõppemisest räägiti juba 2017. aastal, tunnistas Karmen alles 2018. aastal, et nii see tõesti on. "Ma ei ela enam abielunaise elu. Meil on käsil lahutus. Lihtsalt juhtus niimoodi," ütles Karmen Vikerraadio saates "Owe Petersell show", toonitades, et abielu lõppemises polnud süüdi tihe töögraafik.

"Olen nüüd piisavalt tark ja kaval, et läbi näha, kui mees jahib mu varandust. Neid luusereid on hästi palju. Abielu ei ole mulle enam oluline, see on kõigest paber. Aga eks igaüks tahab enda kõrvale kedagi, aga vahel on nii, et ei ole kedagi. Sellest pole ka midagi hullu," sõnas naine eelmisel aastal Vikerraadiole.