Angeelia ja Mick PedajaFoto: Alar Truu
Inimesed
24. detsember 2019, 15:32

Õnnitlused! Angeelia ja Mick Pedaja said esimese ühise lapse (5)

Muusikud Mick ja Angeelia Pedaja annavad jõulude ajal teada, et nende perre sündis esimene ühine laps, kes sai nimeks Noel Josef.

Micku ja Angeelia pisipoeg sündis 15. detsembril. "Selle aasta jõuludeks oleme juba saanud suurima kingituse, mida osata tahta. Üks armas päkapikk, meile on otsustanud elama tulla.. Tere Tulemast maailma Noel Josef Pedaja," kirjutab Mick sotsiaalmeedias. "Meie pere poolt soovime kõigile rahulembuses pühadeaega ning ikka hoidke ja armastage teineteist!"

Mick ja Angeelia andsid lapseootusest teada novembris sotsiaalmeedias. Mullu augustis abiellusid nad Raudsilla puhkekeskuses.

Angeelial on ka eelmisest suhtest kaheksane tütar Isabella. 

Angeelia on Õhtulehele rääkinud, et nende kokkusaamislugu Mickuga oli äratundmine esimesest pilgust. Pärast seda, kui Pedaja 2016. aasta "Eesti laulul" neljanda koha sai, kohtus ta märtsis Angeeliaga ühe heategevuskontserdi järelpeol, kus nad mõlemad üles astusid. "See oli erakordne hetk. Silmapilkne äratundmine, täiesti teisel tasandil," jutustas Angeelia.

"Tema pani mind esimesena tähele ning kui olime vahetanud paar sõna, pikalt hüvastijätuks kallistanud ning sammud juba kodu poole seadnud, pani Mick siiski oma pillid maha ja jooksis tagasi trepist üles, et küsida, kas ma tahaksin jalutama minna. Siis me jalutasimegi sel ööl läbi vanalinna, pikalt," rääkis Angeelia.

Kokku koliti väga kiirsti. "Juba pea teisel kohtumisel. Käisime teineteisel külas ega osanud enam teisiti olla. Kõik oli väga loomulik."