Caroline Flack 23. detsembril kohtust lahkumas. Foto: SWNSPaul Davey/Scanpix
Inimesed
24. detsember 2019, 13:30

Briti telekaunitar virutas oma kallimale kiivushoos laualambiga (6)

Endist Briti reality-sarja "Love Island" juhti Caroline Flacki süüdistatakse oma kallima ründamises laualambiga. Flack eitab süüdistust.

BBC Newsi teatel sai politsei 12. detsembril väljakutse 40aastase Flacki koju, kust leiti eest verine mees - tema elukaaslane, endine tennisist Lewis Burton. Vaatepilt olnud nagu õudusfilmis, ka Flack oli verine. Kohtu andmeil oli teletäht rünnanud magavat meest laualambiga, kui avastas tema telefonist truudusemurdmisele viitavad sõnumid. Burton kutsus politsei ja oli dispetšeri sõnul anuva häälega.

"Lewis ütles, et ta oli maganud ja et Caroline lõi teda lambiga pähe, põhjustades nähtava lõikehaava," rääkis prokurör Katie Weiss 23. detsembril kohtus. Prokuröri sõnul oli Flack purustanud ka joogiklaasi ja vigastanud seeläbi oma kätt.

Telekaunitari politsei juuresolek ei taltsutanud: ta olevat ühe laua ümber paisanud ja teda tuli põrandale suruda. 

Flacki advokaat toonitas kohtus, et Burton ei toeta süüdistust. "Ta on öelnud: ta pole ohver, vaid tunnistaja." Kuid prokurör ei tahtnud sellist juttu kuuldagi. "Mr Burton on ohver, ta sai tõsise peavigastuse."

Flack vabastati vahi alt tingimusel, et ta ei võta elukaaslasega ühendust. Tema advokaat on palunud aga vabaduses viibimise tingimusi muuta, väites, et Flack ja Burton on endiselt paar ja tahavad jõule üheskoos veeta. Kohtunik tema palvet ei rahuldanud.

Flack peab uuesti kohtu ette astuma märtsi algul.