Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 29. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul tuleb vastutust kanda oma varasemate tegude ja väljaütlemiste eest. Minevikus on mõndagi, mida tahaksid unustada või maha salata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päev toob su ellu midagi või kedagi uut. Olukorrad ja kohtumised panevad sind mõistma, et ehkki sa oled mõndagi saavutanud, on maailmas palju sellist, millest sa midagi ei tea.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Seksuaalsuhted on olulise tähtsusega. Tahad oma armastust väljendada, ennast välja elada. Kui su partnergi on samal lainepikkusel, kujuneb päev õnnelikuks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võtad elu kui põnevat ja seiklusrikast teekonda. Sa ei ole kindel, kuhu järgmine päev sind viib, ent see-eest oskad elada praeguses hetkes, olevikku täiuslikult nautida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kütkestav välja näha ja vastassooliste tähelepanu tõmmata on su peamine eesmärk. Inimeste hulgas viibides on suur tõenäosus kohata kedagi tõeliselt veetlevat.

Neitsi
23. august – 22. september

Maailm su ümber on võimalusterohke, ent ise oled seesmiselt veidike ebakindel. Võib juhtuda, et ootamatult tekib sul võimalusi kiireks edasi liikumiseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tihtipeale on nii, et kui midagi väga ootad või otsid, pead pettumuse osaliseks saama – tegelikkuses ei kujune kõik nii roosiliseks, kui oma kujutelmades nägid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vajad inimesi enda ümber, sulle on oluline nendega hästi läbi saada. Uute tutvuste tekkides suudad endast kiiresti positiivse mulje luua.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on piisavalt kogemusi, et hakkama saada niisugustes olukordades nagu see, millesse praegu sattunud oled. Ära allu provokatsioonidele, tee oma otsused iseseisvalt.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Armuasjad edenevad – küllap oled pideva tähelepanu all ja saad tunda ka heldekäelisust. Ära siiski lase tekkida olukorda, kus teisest inimesest rahalisse sõltuvusse jääd.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Praegused sündmused seotud minevikus toimunuga. Võimalik, et ilmub välja inimene, kes kunagi lähedane oli ja äratab ellu tunded, mida arvasid vaibunud olevat.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on mõtteid, kuidas oma elukorraldust ladusamaks muuta, oled valmis tegema edasiviivaid muudatusi. Päev sobib õppimiseks ja kõiksugu uue info hankimiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uus eluaasta toob võimalusi nii mõneski eluvaldkonnas. Kui oskad hoida oma sisemist tasakaalu ja jääda kõikvõimalikes olukordades kahe jalaga maa peale, edenevad su tegemised kenasti. Romantikavajadus on suur ja ehkki suured tunded on omajagu hirmutavad, ära tõrju eemale neid, kes sind imetlevad.