Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 26. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sa tead, kuhu teel oled, eesmärgid on paigas. Kuu loomise päeval ei ole mõtet uue alustamisega kiirustada, see on pigem planeerimise kui hoogsa tegutsemise aeg.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Küllap on su mõtted ja salasoovid ambitsioonikad – vaevalt sa vähemaga lepid kui maailma vallutamine. Tahad avastada uusi tasandeid, koguda teadmisi ja saada kogemusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vajad aega üksi olemiseks, enda sisemaailmas toimuvasse süvenemiseks. Tähtsate asjade üle järele mõtlemine aitab pea klaariks saada ja tulevikule keskenduda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunded, mida oled alla surunud ja mõtted, mida sa ei ole usaldanud välja öelda, põhjustavad valu. Sa pead leidma ohutu viisi nende väljendamiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sisemist ärevust tekitav päev. Tahaksid jõuliselt edasi tormata, mingid muudatused hooga käima lükata, ent sisetunne ütleb, et pead end praegu veel tagasi hoidma.

Neitsi
23. august – 22. september

Sõnakuulelikkus ja alandlikkus tähendab iseenda reetmist. Kui su soovid on ümbritsevate inimeste tahtmistega vastuolus, pead lähtuma ennekõike endast.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ole tänulik vanematele ning ka varasematele põlvkondadele, sest tänu nendele oled sa siin maailmas olemas. Tänu neile oled saanud suurepärase võimaluse – elu!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Infot on palju, polegi nii lihtne sinu jaoks vajalikku välja sõeluda. Sul tasub paika panna kindel plaan, milliseid allikaid ja mis järjekorras kasutada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tead, millised on sinu kaugemad eesmärgid, ent nendeni liikumine koosneb väikestest sammudest, igapäevastest tegevustest. Sul tuleb oma aega süsteemselt planeerida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kuu loomise päeval Kaljukitse märgis võta aega üksi olemiseks, sõnasta järgneva poolaasta eesmärgid. Ka salasoovid tasub valju häälega välja öelda, et nende täitumisele väge anda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tänane öö võib olla rahutu, unenäod veidrad. Kui need sul hommikul meeles on, tasub märksõnad üles kirjutada ning proovida luua seoseid unesümbolite ja tegeliku elu vahel.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Enne kellelegi koostööettepaneku tegemist tasub asjaolusid vaagida. Sul on praegu erinevaid valikuid, ära tee otsuseid uisapäisa. Võta aega ja tee vajalikke taustauuringuid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Noorkuuga algav aastaring loob soodsa pinnase muudatuste tegemiseks, mõnes mõttes järgmisele tasandile jõudmiseks. Pingelisi hetki pole vaja karta, nende kaudu õpid ja arened palju. Sinu varanduseks on su teadmised ja oskused ning ka võime lennult suurepäraseid ideid genereerida.