Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 25. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Neil, kelle seltsis päeva veedad, on sulle mõndagi õpetada, suhtlus on ühtaegu meeldiv ja kasulik. Praegu hoogu koguvate suhete kaudu õpid ja arened.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled tegutsemislusti täis ja uuendusmeelne. Sul tekib lennukaid ideid, mida tahaksid ka kohe joonelt ellu viia. Su mõtted võivad teiste arvates utoopilised olla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ükskõik kui tugev sa ka poleks, maailma muutmisega sa ikka hakkama ei saa! Küll aga on sul praegu suurepäraseid võimalusi selleks, et iseennast arendada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled uudishimulik, naudid vestlemist inimestega, kelle maailm sinu omast erineb, tahad nende teadmistest õppida. Tahad avastada paiku, kus sa varem käinud pole.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled kodukeskne, saad aru, et pead lähedastele inimestele tähelepanu pöörama. Sul tuleb neile mingites asjades abiks olla. Samas saad loota ka nende poolsele toetusele.

Neitsi
23. august – 22. september

Emotsioonid on tugevad ja sa ei pruugi nende tagamaid kuigi selgelt mõista. Tuleks kasuks, kui end pisut pidurdaksid ning enda tundemaailma analüüsiksid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalik, et kohtud kellegagi, kes su pea nii segi ajab, et kodused kohustused sootuks ununevad. Ära inimest, kellega alles tutvusid, kohe piiritult usaldama hakka.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui sinu ja kellegi su pereliikmeist vahel on juba pikka aega mingi probleem lahendamata, tõuseb see nüüd päevakorrale ja sul ei jää üle muud, kui asi selgeks rääkida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Reisi alustamiseks ei ole täna hea päev. Kui seda siiski teed, mine alguspunkti aegsasti kohale ja hoidu ärritumast, kui sõiduplaanist kinni ei peeta või muid äpardusi ette tuleb.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võib toimuda otsustavaid muudatusi, mille kaudu kaua kestnud probleemid lahenevad. Nii partnerlussuhted kui pereasjad on muutumise faasis. Tervist tuleb hoolega hoida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Püsi rahulikus tempos. Ära täna midagi uut ette võta, pigem puhka ja kogu jõudu. Mineviku mõjud võivad tugevasti tunda anda ja nostalgilist meeleolu põhjustada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Passiivseks puhkuseks sobiv ajahetk. Oma tervist tuleb hoolega hoida, igasugune ülepingutamine on vastunäidustatud. Alkoholi tarvitamisest on mõttekam hoiduda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uuel aastaringil jagub sul jõudu ja tegutsemislusti, tugev on ka intuitsioon. Oled kohusetundlik, teed väsimatult tööd. Tähelepanu tuleb pöörata oma eluviisile – ehkki tunned end terve ja tugevana, pead vältima üle pingutamist. Tugevaid emotsioone ei tohi endasse suruda, ela need välja.

Astroloog Maria Angel