Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 24. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Köidab elu lõbusam pool – tahad seltskonnas olla, ka flirtimine pakub lusti. Üritad tänase peo korraldada nii, et sa ei peaks ettevalmistustega vaeva nägema.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Meeleolud on erksad ja uuendusmeelsed. Oled seltskondlik ja vestlusaldis, ootad põnevust ja üllatusi. Jutuajamised võivad võtta üllatavaid pöördeid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Asjad võtavad kauem aega, kui sa ette näha oskasid, võib tekkida takistusi. Ära sellepärast ärritu – pingevaba ja sõbralik õhkkond on see, mis loob jõulumeeleolu.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Vajad inimesi, keda saaksid usaldada, kellele oma unistustest, aga ka hirmudest rääkida. Sul tuleb aru saada, kes on päris sõbrad, kes aga lihtsalt meeldivad kaaslased.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ole koos inimestega, kellega on sarnane maailmavaade. Elavneda võib läbikäimine lapsepõlvesõprade või koolikaaslastega, kellega on ühiseid mälestusi.

Neitsi
23. august – 22. september

Sa pead kellegi teise järgi ootama ja see teeb sind närviliseks. Tunned end pahasti, kui koosviibimisele õigeks ajaks kohale ei jõua. Ära lase pisiasjadel jõulumeeleolu segada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea on olla koos vanade sõpradega ja ammuseid aegu meenutada. Päev ei sobi füüsiliseks pingutamiseks, ent energia loomingusse suunamine võib nauditava tulemuse anda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Jõuluöö võib tuua kummalisi ja tähendulikke unenägusid. Nende lahti mõtestamine pole lihtne. Keeruline on mõista nii iseennast kui ka välises maailmas toimuvat.

Ambur
22. november – 21. detsember

Armuasjad võivad meeled ärevile ajada. Vajad romantikat ja tähelepanu, ent võid tegeleda ka enesepettusega, idealiseerides liigselt oma armastuse objekti.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Nii vaimset kui füüsilist energiat on küllaga. Tunned rõõmu tegevusest, pingutamisest ja kiiresti saavutatavaist tulemustest. Eriti aga sellest, kui teised su tehtut imetlevad ja kiidavad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ära unusta vanema põlvkonna sugulastele häid jõule soovimast. Võta vaevaks nendega pikemalt suhelda, nende olukorra kohta uurida – võimalik, et keegi neist vajab toetust ja abi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Uued arengud armusuhtes panevad südame rõõmust rõkatama. Juhul, kui sa oma silmarõõmuga koos jõuluõhtut veeta ei saa, oled mõtteis ikka ainult temaga.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Päikese ja Uraani trigooni mõjul toob algav aastaring rohkelt uusi ideid. See on aeg mugavustsoonist välja astuda, teha asju, mida varem ehk pelgasid. Oled avatud ja uudishimulik, võid ootamatu mõtte ajel teha julgeid elupöördeid. Emotsioonid on jõulised ning tõukavad sind tegutsema.