Foto: kuvatõmmis/ Instagram: brigita.murutar
Inimesed
22. detsember 2019, 16:37

KLÕPS | Silvia Ilvesega tormilise suhte seljatanud Paul Neitsov veedab pühad Brigita Murutari ja nende tütrega (77)

Silvia Ilvesega kirgliku ja tormilise suhte lõpetanud Paul Neitsov leidis esinemisterohke perioodi keskel leida ka aega, et minna pühadeks külla oma tütrele Loorele ja endisele kaasale Brigita Murutarile. 
 
 
 
View this post on Instagram

Ilusat pühadeaega! 🙏

A post shared by Paul Neitsov🎶 (@neitsovgram) on

Endine paar jagas sotsiaalmeedias pilte ja videoid mõnusatest pühadest. Varasemalt koos musitseerinud Neitsov ja Murutar postitasid video, kus nad koos jõululaule esitasid. 

 
 
 
View this post on Instagram

Nii..ei jõua küll kuhugi 😂😂😂 Häid pühe köik see mees!!! 🌸💜🌸

A post shared by Brigita Murutar (@brigita.murutar) on

Neitsov ja Murutar tutvusid viis aastat tagasi “Eesti laulu’” konkursil ning 2017. aastal sündis nende tütar. Paar läks lahku 2018. aasta lõpus, kui Murutar teatas Instagramis, et soovib uut aastat üksikemana alustada. 

Põhjuseks, nagu hiljem selgus, oli Neitsovi kasiinosõltuvus. Kuid selle aasta mais proovisid nad taas suhet alustada. Neitsovi sõnul oli see Murutari soov. Siiski juuniks olid nende teed taas lahku läinud.

“Ega Paul pole mu hingest kunagi ära läinud,” tunnistas Murutar hiljem ajakirja Pere ja Kodu kaaneloos. "Meie teele tuli lihtsalt hästi palju traumeerivaid sündmusi, mis jäid lahendamata ja kuhjusid. Eks me oleme mõlemad noored, ambitsioonikad, elujanulised ja vahetevahel liiga keevalised, seegi on hea pinnas arusaamatusteks. Väikese lapse kõrvalt ei jõua suurt vaimset tööd teha, et rasketest asjadest koos läbi tulla. Ühel hetkel jäime laviini alla, tundsin – lihtsam on selle alt välja ujuda kui hakata läbi laviini tagasi sumpama,” kirjeldas Brigita, miks otsustas mehest lahku minna. 

Neitsovil lõppes hiljuti teinegi tormiline suhe: seekord tšellisti Silvia Ilvesega. Nende paarisuhtes möllas sügisel tõeline tornaado – novembri algul paljastasid nad Õhtulehe veergudel, et ühine musitseerimine viis nad suhteni. Vaid kaks nädalat hiljem teatas Silvia aga Instagramis, et on otsustanud suhte lõpetada. Detsembri esimestel päevadel tundus, et paarike on erimeelsused ületanud ja taas ühise keele leidnud, nädala lõpuks selgus, et siiski mitte. 

Ilves paljastas ühes Instagrami postituses muu hulgas, et Neitsov plaanis talle pärast kolmenädalast suhet Graniitvillas sõrmuse sõrme panna, mis aga siiski ära jäi, kuna naine jõudis ta vahepeal maha jätta. Lisaks paljastas Ilves, et Neitsov olla rääkinud, et on valmis vastutust võtma, Ilvesega lapsi saama, Tallinnasse kolima ja suitsetamisegi maha jätma, kuna tšellistile see ei meeldi.

„Veel eile läksin tema geniaalse rumalusega kaasa, et oma kalleid inimesi lollitada ning see käik näitas, kui suuresti vajab Paul tähelepanu... Kumbki tähistas seda lollust eile õhtul omamoodi – kes neidudega voodis, kes sõpradega väljas. Varastel hommikutundidel kirjutas aga Paul, et sooviks ikkagi minuga pere luua ning jõuludeks kodusoojust. Seda ta ei mõistnud küll, et miks ei võiks ta senikaua kooli direktoriga või tudengineiudega või kellega iganes voodis aega veeta, kuniks ma otsuse teen, et kas jääme kokku või ei…“ paljastas Ilves siis. 

Ta lisas, et sai aru, et Neitsovi näol on tegu väga õrna psüühikaga mehega, mida Ilvese sõnul ka Murutar talle kinnitanud oli ning keda Ilves aususe eest tänas.