Grete Klein, Ergo KuldFoto: Stanislav Moshkov
Tele
21. detsember 2019, 12:21

Grete Klein sai uue seriaalirolli: lapse kasvatamisega saame emaga praegu kahe peale hakkama (14)

Tänavu märtsis oma esimese lapse saanud näitlejanna Grete Klein mängib peaosa ETV lühisarjas “Nõnda ka maa peal”, mis on eetris aastavahetusel. Kuna tegu on tema kihlatu Ergo Kulla projektiga, vajavad värsked lapsevanemad pisitütre eest hoolitsemisel abi. 

Klein tõdes “Ringvaates”, et lapsega abistab teda praegu tema ema. “Ergo on siin ja lisaks veel mujal, niiet ma enda emaga kahe peale kuidagi seal saame hakkama. Uuest aastast loodetavasti on meil rohkem aega olla koos,” ütles ta.

Seriaal räägib lahkukasvanud perekonnast, kes saavad kokku tänu sellele, et isa tervis on väga halvaks läinud. Perekond otsustab suhteid siluda ja ära leppida. 

Seriaalis mängib ühte peretütardest Karin Rask, kes sarja filmimisse oma lapsed kaasas, kes mängivad ka sarjas tema lapsi.

Klein, kes seriaalis samuti ema mängib, otsustas oma tütart Saarat aga kaamera ette mitte tuua. “Laps on üheksakuune veel, ma natuke hoian teda veel kaamera taga,” sõnas ta. 

Klein tõdes, et kuna on nüüd ise ema, oskab ta ka paremini ema rolli mängida. “Sul tekib mingisugune tunne, mida enne ei olnud, kui sa ei ole seda kogenud. See kindlasti aitab kaasa,” ütles ta.

Klein, kes väga palju erinevaid rolle mänginud ei ole ning juba 12 hooaega “Padjaklubis” Laura rolli on teinud, tunnistas, et kõige raskem on teist rolli kätte saada. 

“Natuke on vaja vaeva näha, sest ma pole professionaalne näitleja. Ma pean iga stseeni eel läbi mõtlema, kuidas olla nii, et olla võimalikult vähe Laura “Padjaklubist”,” sõnas ta.

 
 
 
View this post on Instagram

“Nõnda ka maa peal” 🔜 @eesti_televisioon

A post shared by Grete Klein (@greteklein) on