Kuninglik pere septembris Lõuna-Aafrikas.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. detsember 2019, 10:26

Prints Harry, Meghan ja Archie veedavad jõuluaja üllatavas riigis (5)

Prints Harry, hertsoginna Meghan ja nende seitsmekuune poeg Archie ei veedagi jõulud Los Angeleses, kus elab Meghani ema Doria.

Sussexi hertsogipaar oli varem teada andnud, et võtab poolteiseks kuuks aja maha ning lõõgastub pärast pingelist aastat Inglismaast eemal. Eeldati, et nad pagevad Briti kõmuajakirjanduse eest Los Angelesse, kus elab Meghani ema, kes kindlasti soovib oma ainsa lapselapsega aega veeta. Selguski, et tänupühad veetsid Harry, Meghan ja Archie seal. 

Kuid reedel teatas Briti õukond, et kuninglik paar viibib nüüd hoopis Kanadas - see asjaolu peegeldavat selle riigi tähtsust Harry ja Meghani jaoks. "Turvapõhjustel täpsemaid detaile ei paljastata ja palutakse nende privaatsust austada."

Prints Harry on Briti Rahvaste Ühendusse kuuluvas Kanadas aastaid sageli käinud. "Kanada oli ka hertsoginna koduks enne, kui ta kuningliku pere liikmeks sai." Endise Ameerika näitlejanna menusarja "Pintsaklipslased" vändati Kanaadas ja Torontos oli Meghanil armas üürikodu. Usutavasti sõidab Doria jõuluks tütre pere juurde.

"Hertsogipaar tunneb koos pisipojaga rõõmu kanadalaste südamesoojusest ja looduse ilust," lõpeb õukonna avaldus.