Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 22. detsember 

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kõige olulisem on mõista iseennast. Võta aega selleks, et üksinda olla, oma soove ja vajadusi analüüsida. Pane tähele, et emotsioonid mõjutavad su tegevust väga palju.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ühine seiklusrikas reis toob lähisuhtesse värskust ja uue romantikapuhangu. Samas on väga tähtis ka kindlustunne, teadmine, et saate teineteist täielikult usaldada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sinu edukus sõltub väga palju sellest, kuivõrd hästi suudad kaaslastega koostööd teha. Märka inimesi enda ümber, püüa neid mõista ja nendega arvestada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tahad kogeda midagi, millega pole varem kokku puutunud, avastada kohti, kus sa pole varem käinud. Kui võimalik, võta ette reis, suhtle võimalikult palju erinevate inimestega.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Aeg pakub võimalusi rahalise olukorra parandamiseks. Haara neist kinni, ent pea silmas, et tegevust peab hoolikalt planeerima ja edasi tuleb liikuda mõõdukas tempos.

Neitsi
23. august – 22. september

Mõtle oma eesmärgid hoolikalt läbi ning räägi neist vaid väga usaldusväärsetele inimestele. Pigem lähtu põhimõttest, et rääkimine on vaid hõbe vaikimise kulla kõrval.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tugevad tunded löövad nagu tormilained su peakohal kokku. Võid kaotada kindla liikumissuuna ja niisama tühja rabelemise peale palju energiat raisata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Puutud nüüd kokku valdavalt meeldivate inimestega ja satud olukordadesse, mis on huvitavad ja võimalusi pakkuvad. Tahad ennast näidata ja oma mõtteid välja öelda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tähtis on koostöö usaldusväärsete inimestega, vastutuse jagamine. Pööra tähelepanu oma pereliikmetele, neilt saad nõu, abi ja toetust.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Täna jõuab Päike sodiaagiringil sinu märki – Kaljukitse. Algamas on umbes kuuajane periood, mil sul tuleb järgnevaks isiklikuks aastaks plaanid teha ja jõudu koguda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Proovi rohkem aega oma lähedastega koos veeta. Tegutse selle nimel, et kodus oleks meeldiv ja turvaline olla, tee midagi selleks, et suhted kallite inimestega veel paremad oleks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Marsi ja Neptuuni sekstiili toel suudad enda suurepärast intuitsiooni ka praktilises tegutsemises ära kasutada. Asjad sujuvad sulle meelepärasel viisil.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur või Kaljukits! Sul jagub jõudu ja aktiivsust, suuna see ennekõike õppimisse ja enesearendamisse! Kaaslastega ole sõbralik ja kannatlik. Kui oled sündinud tänasel kuupäeval ega tea kindlalt, mis on su päikesemärk, pöördu julgelt astroloogi poole. Kui tead oma täpset sünnikellaaega, võtab tõe väljaselgitamine vaid hetke.