Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
20. detsember 2019, 22:36

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 21. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pead end kokku võtma, tegema olulisi koduseid otsuseid. Kõik oleks muidu väga tore, aga keegi võib üritada ennast su asjadesse segada, sest leiab, et tema on palju targem.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui satud olukorda, mis sind kuskilt otsast ärritab, ei saa sa kuidagi jätta sõna võtmata. Paraku ei suuda sa seda eriti diplomaatiliselt teha, mistõttu on õhus konfliktide tekkimise oht.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pereringis pead suutma oma sõnu kontrollida. Keegi on sinus ehk pettunud, sest oled mõtlematult välja öelnud midagi niisugust, mille salajas hoidmine oli tema jaoks tähtis.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Näed maailma avara pilguga, uudishimulikult uurid ka nende inimeste arvamust, kes sinust erinevad. Suudad mõista seisukohti, mis erinevad sinu omadest.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Et oma elu huvitavamaks muuta, võiksid oma raamaturiiuli üle vaadata ja ühe põnevana tunduva raamatu sealt välja tõmmata. Teadmiste ammutamiseks on päev soodne.

Neitsi
23. august – 22. september

Kas kuskil koolitusel või reisil olles tekib põnevaid uusi tutvusi, mis kiiresti lähedaseks sõpruseks arenevad. Võimalik on lausa hingesugulase leidmine.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kõik oleneb sellest, millise pilguga ise olukorda vaatad. Mõnes mõttes on kõik lausa ideaalne, teisalt aga tundub asi lootusetu. Proovi leida võimalikult realistlik vaatenurk.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sulle tundub, et targem on oma suu kinni hoida ja selle järgi talitada, mida teised arvavad. Kas sa tõesti nende peale nii kindel oled, et oma seisukohta polegi?

Ambur
22. november – 21. detsember

Tunned, et need, kellega kõige rohkem kokku puutud, ei olegi su kõige paremad sõbrad. Su hinge närib kahtlus, et keegi ei olegi võimeline sind täielikult mõistma.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Aeg annab võimaluse teha otsustav samm suhete vallas. See nõuab küll ka parajalt, aga et selle tee ma oled enda jaoks selgeks mõelnud, on eeldus eduks olemas.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tahad viibida tarkade inimeste seltskonnas. Hindad neid, kes on viitsinud palju õppida ja ennast arendada, rumalad inimesed tunduvad tühised.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Jääd teiste sõnu kergesti uskuma, aga on oht, et nad petavad sind. Võimalik, et ka sa ise kipud kellelegi valetama või tahad kedagi enda huvides alt vedada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval eluaastal mängib olulist rolli partnerite valik. Oskus õige inimene enda kõrvale leida on edu võtmeks nii äris kui ka muidugi armastuses. Sinuni jõudev info võib kohati olla moonutatud või suisa vale. Ära lase kuulujuttudel mõjutada oma suhtumist teistesse inimestesse.