Taavi Libe palus Tsarskil taas nipsust orgasmi saada, kuid seekord hoidis ta naise naudinguhetkedel tema ümbert kinni.Foto: kuvatõmmis/ TV3
Tele
20. detsember 2019, 19:56

TV3 VIDEO | Mehe maagilised käed? Joogaõpetaja sai taaskord nipsust orgasmi, seekord Taavi Libe käte vahel! (73)

Kuu aega tagasi käis TV3 saates “Duubel” joogaõpetaja Karolin Tsarski, kes Taavi Libe sõrmenipsust otse-eetris orgasmi sai. Libe ei olnud naist unustanud ning käis tal jälle külas. Muidugi ei jäänud saamata ka teinegi orgasm!

Tsarski tõdes, et pärast otsesaate diivanil orgasmi saamist hakati talle palju kirjutama. Tsarski, kes oma kursusel õpetab naistele naiselikkuse allikaga ühenduse saamist ja seeläbi ka paremate orgasmide saamist, sattus nüüd aga hoopis meestehordide tähelepanu keskpunkti.

“Mulle hakati jube palju kirjutama, eriti läbi Facebooki. Enamus kirju tuli hoopis meesterahvastatelt, kes küsisid, kas ka neil on võimalus kogeda sellist orgasmi nagu mina saates kogesin. Tuli ka meestelt küsimusi, kuidas nad saaks oma naist toetada. Üldiselt oli hästi positiivne tagasiside, aga eks oli ka natuke selliseid kahtlaseid meesterahvaid, kes kirjutasid imelikke küsimusi, kelle ma kiiresti ära blokeerisin,” tõdes naine. 

Muidugi võtsid Tsarskiga ühendust ka meesterahvad, kes temaga isegi lähedasemaid suhteid soovisid. “Neid oli väga palju, kes kurameerima tahtsid hakata, neid oli tohutus koguses! Aga üldiselt läheneti viisakalt,” nentis Tsarski, et mehed tundsid tema vastu suurt huvi.

Tsarski esimesed seksuaalsed kogemused oli aga praegusest täiesti erinevad: 17aastaselt seksuaalelu alustanud naisele oli aastaid seks lausa vastumeelne. “Ma ei tundnud mitte midagi, täiesti null, oli ka valus ja ebameeldiv. Ma ei teadnudki, mis nauding vahekorras on. Kui ma annan naiselikkuse allika kursusi, siis väga paljudelt naistelt tuleb sarnaseid kogemusi: nad ise suudavad ennast erutada ja orgasme saada, aga kui nad on partneriga vahekorras, siis seal ikkagi orgasmi ja naudingut ei koge.”

Tõeliste voodirõõmudeni jõudis Karolin tänu joogale. “Tegin pea peal seisu ja märkasin, et kui ületasin viie minuti piiri, läks mul keha automaatselt orgasmiseisundisse. See hakkas regulaarselt juhtuma ja ma märkasin, et teised asendid mõjuvad sama moodi. Siis mul jõudis kohale, et jooga on hästi suureks toeks olnud, et panna need energiad liikuma ja ma üldse kogeksin midagi sellist.”

Libe küsis, kas Tsarski tundis piinlikkust ka, et ta avalikult orgasmi sai.  

“Ma ei tundnud ennast ebamugavalt, aga mul kindlasti on isiklikud dilemmad, et ma sellega avalikult tegelen ja sellest räägin. Aga ma panen ennast sellele positsioonile, sest ma tunnen, et see on vajalik, et see oleks normaalne teema, millest räägitakse, sest nii palju on naisi, kes vaikides kannatavad, sest see on tabuteema ja seal on nii palju negatiivsust ümber,” ütles ta. 

Muidugi ei jäänud nipsust orgasmi saamine demonstreerimata ka seekord. Kuid, kui eelmisel korral istus Libe Tsarski naudinguhetkedel ohutus kauguses, siis seekord tahtis Libe Tsarski ümbert orgasmi hetkel kinni hoida. Mehe sõnul ei saa ta ka katsumise peale kuidagi väita, et Tsarski orgasm ei olnud päris.