Laulja Tanel Padar.Foto: Robin Roots
Inimesed
20. detsember 2019, 18:10

Tanel Padari esimesed jõulud isana: kodust on väga raske ära minna, Linda jääb mind oma armsate silmadega vaatama! (9)

Elmari lastesaates käis külas muusik Tanel Padar, kes rääkis ka sellest, milliseks kujunevad tema esimesed jõulud pisitütre Linda isana.

Padar tõdes, et esimesed kuud lapsevanemana on olnud väga toredad. "Kõik on väga tore ja väga hästi. Linda on väga hästi kasvanud ja laseb meil isegi öösel magada. Tuleb tunnistama, et kodust on tõesti väga raske ära minna, kui ta jääb mind oma armsate silmadega vaatama… Ta ju rääkida veel ei oska, ta ei oska ka kehakeeles märku anda, et ära mine, või näeme varsti. Aga ma mõtlen temale kogu aeg, kui ära olen. Saame hakkama!" rääkis ta. 

Padar usub, et esimesed jõulud isarollis mööduvad tal hästi. "Saame palju aega koos olla. Linda on praegu väga hea kuulaja, niiet ma saan talle rääkida, kust need jõulutraditsioonid on pihta hakanud ja mis need tähendavad," ütles ta.

Padari sõnul on paarkümmend aastat tal detsember kõige esinemiste rohkem kuu olnud, kuid sel aastal otsustas ta teisiti. "Nüüd otsustasin, et ühe detsembrikuu olen rohkem isa rollis. Nii saan kodus oma perega olla. Eks näis, kui hästi mul see välja tuleb. Olen ju harjunud jõulukuul mööda Eestimaad ringi sõitma ja esinema, nüüd on üle pika aja jõulud täitsa vabad. Ma usun, et see on teistmoodi tore aeg. Võib-olla saan isegi suusatama minna üle aastakümnete!" hellitas ta lootust.