Jekaterina TsaklidiFoto: Erakogu
Inimesed
20. detsember 2019, 15:24

VAPUSTAV! Eesti kaunitar krooniti Malaisia iludusvõistlusel nelja tiitliga! (55)

„Olin ainukene, kes pärit Euroopast, rohkem oli Aasia tüdrukuid. Mulle sobis see väga, sest erinesin kõigist teistest,“ sõnab eestlanna Jekaterina Tsaklidi, kes Malaisias toimunud Mrs Legend International võistlusel neli auhinda sai.

24aastane naine lõpetas just jumestajakursused ja töötab jumestajana, varem on ta olnud pangas kliendinõustajana, lisaks on tal hambaarsti assistendi haridus. Juunis osales ta Eesti Iluduskuninganna konkursil, kus võitis tiitlid Publiku Miss ja Miss Globe Estonia.

Missi- ja missisevõistluste korraldaja Tiina Jantson saatis noore naise detsembri alguses Malaisiasse. „See konkurss oli mõeldud abielus või lastega naistele,“ sõnab Jekaterina.

Kõige rohkem meeldis talle, et aega leiti ka heategevuseks. „Külastasime puuetega laste lastekodu. See oli raskeim hetk,“ tõdeb naine, kellel endal on kolmeaastane poeg.

„Esimestel päevadel valmistati meid ette – õpetati, kuidas laval käia ja ennast tutvustada. Hiljem tulid fotosessioonid. Minu lemmikteema oli bikiinides fotosessioon. Sain sellega väga hästi hakkama ja koostöö fotograafiga sujus,“ meenutab ta. „Viimased kaks päeva olid kōige tähtsamad. Eelviimane päev olid intervjuu ja talendivoor, vaadati meie riietust ja kuidas me omavahel suhtleme. Siis sain juba tiitli ja krooni kui Mrs Legend International Best Body. Olin väga õnnelik,“ sõnab ta.

Viimasel päeval toimus suur sõu, mida külastasid ka Malaysia kuningas ja kuninganna. „Esimene etteaste laval tuli teha rahvusvahelises kostüümis, ütlesime oma nime ja kust pärit oleme. Järgmiseks tuli moesõu,“ meenutab ta. Kuna ta on lühikest kasvu, olid sõuks saadud püksid talle liiga pikad, mistõttu pidi naine kõndima laval, püksid näpu vahel. „Aga see ei seganud mul võita veel kahte tiitlit ja kahte krooni – Best Catwalk ja Fashionista,“ räägib ta. „Kōige viimasel autasustamisel vōitsin Mrs Legend International Global Championi tiitli, sain väga ilusa ja suure krooni. Koju lendasin nelja krooniga,“ räägib ta. Tunnustust sai ka Jantson, kellele omistati aunimetus Mrs Legend International Estonia Publicity Ambassador.

Oma saavutusega on Jekaterina väga rahul. „Järgmine aasta lendan sinna uuesti, aga siis olen juba žüriis,“ sõnab ta lõpetuseks.