Kuulus paar tänavu suvel Londonis. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
20. detsember 2019, 12:30

Channing Tatum ja Jessie J läksid lahku

USA näitleja Channing Tatum ja Briti lauljatar Jessie J on ajakirja People teatel lahku läinud. Esmakordselt tabati staarid teineteise seltsist mullu oktoobris.

Viimati nähti Channingut (39) ja Jessiet (31) koos oktoobris, mil Jessie avaldas nende ühisest lõbustuspargis käigust Instagram Storiesis pilte. People'i allika väitel oli lahkuminek sõbralik. "Mingit draamat polnud. Nad lihtsalt otsustasid kumbki oma teed minna ja on endiselt head sõbrad."

 
 
 
View this post on Instagram

I CAN’T 😭❤️❤️ #channessie #JessieJ #ChanningTatum

A post shared by Jessie J & Channing Tatum 🐰 (@jessie.channing) on

"Magic Mike'i" tähte ja lauljannat nähti esmakordselt koos mullu sügisel, mil nad tabati minigolfi mängimast. Mõni kuu varem oli Tatum lahku läinud oma abikaasast Jenna Dewanist, kellega tal on kuueaastane tütar Everly.

People'i andmeil on üks lahkumineku põhjusi distants: Channing tahab olla Los Angeleses, et tütre seltsis aega veeta. "Jessie eelistab Inglismaad." Ühtlasi olla ekskallimatel eri proriteedid. "Neil oli koos lõbus olla, aga midagi tõsisemat sellest ei tulnud." Radar Online'i allikate andmeil tekkis eelmisel nädalal kohtinguäppi Raya Tatumi profiil koos seksikate piltidega. "Ta on seal juba väga aktiivne olnud."

Jenna Dewan on pärast lahutust oma eluga jõudsalt edasi liikunud - ta ootab oma uue kallimaga last. Jessie seevastu on tunnistanud, et ei saa tervisehäda pärast lapsi.