Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
19. detsember 2019, 22:53

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 20. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Inimeste hulgas olemine ning võõrastega suhtlemine võib kujuneda küllaltki väsitavaks. Pead saama aega üksi olemiseks, mõtlemiseks, oma tunnete analüüsimiseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tähelepanu koondub eeskätt su enda soovidele ja vajadustele, pead vältima egoistlikuks muutumist. Saad aru, mis on sulle tõeliselt oluline, millised on peamised eesmärgid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sulle usaldatakse ehk vägagi vastutusrikkaid ülesandeid. Mõtle, enne kui otsustad, mida enda kanda võtta, millest ära öelda, hinda oma võimeid realistlikult.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sind valdab sisemine rahutus. Tahad tegutseda, kuid samas oled kannatamatu ja seetõttu ka pealiskaudne. Teed mitut asja korraga, nii suureneb ka oht hooletusvigu teha.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Su teele satub ehk meeldivaid vastassoolisi, kes su südame kiiremini põksuma panevad. Suhete loomisel on olulisem seksuaalne veetlus, sisemine ilu jääb pigem tagaplaanile.

Neitsi
23. august – 22. september

Võimalik, et nüüd saab alguse uus armusuhe, mis kujuneb intensiivseks ja samas ka pikaajaliseks. Selle inimesega koos olles tunned, et muutud paremaks inimeseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Soodne aeg õppimiseks. Oled uudishimulik, kuuled mõndagi huvitavat, praegu saadud informatsioon jääb sulle hästi meelde ning osutub tulevikus kasulikuks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võta ette suurpuhastus, mööbli ümber paigutamine või alusta remonti. Oled nõus kauni kodu ja pere heaolu nimel küllaltki lahkelt raha välja käima.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled aktiivne, tahad olla inimeste hulgas, naudid seltskondlikku lobisemist, pidutsemist, flirtimist. Võimalik on saatuslik kohtumine, armumine esimesest pilgust.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Uute asjade alustamine on takistatud. Küll aga õnnestub päris kenasti tasapisi edasi arendada varem alustatut. Minevikus tehtud möödalaskmised võivad kuidagi tunda anda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vaim on ergas, sul tekkivad uued ideed, mida suudad ka suurepäraselt teostada. Isegi juhul, kui sa pole seda varem teinud, on nüüd võimalik loominguga raha teenida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Praegu on oluline kuuluda mingisse gruppi. Tähtis on, et sind ümbritseksid inimesed, kellel on sinuga sarnased huvid ja vaated elule, kes sinust aru saavad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uus eluaasta toob rohkelt uusi teadmisi, samas oled ehk tavapärasest tundlikum. Keerukates olukordades ära lase emotsioonidel üle pea kokku lüüa, lähtu ratsionaalsest mõistusest. Palju tarkust ja tasakaalukust läheb vaja vanema põlvkonna sugulastega suheldes.