Ivo UukkiviFoto: Tiina Kõrtsini
Film
20. detsember 2019, 14:34

MILLINE ÜLLATUS! Lisaks Juhan Ulfsakile teeb „Tenetis“ kaasa ka Ivo Uukkivi? (20)

Kuigi Christopher Nolani suurfilmi „Tenet“ ilmumiseni on veel aega, tilgub selle kohta aina enam infot. Paar päeva tagasi kirjutasime, et filmis osaleb väikese rolliga Ingrid Margus, siis nüüd selgub, et kaasa teevad ka Juhan Ulfsak ning isegi Ivo Uukkivi. 

Stseeniga „Tenetist“ üllatati filmisõpru, kes läksid kolmapäeva õhtul Kosmose kinno vaatama „Star Warsi“ üheksanda osa esilinastust. Ilmselgelt polnud tegu siiski täieliku saladusega, sest siinkirjutaja kõrval istunud noormehed arutasid omavahel, kus massistseenides asetsetakse ehk teati, mis on ees ootamas.

„Teneti“ proloog näitab Tallinna linnahalli, mis täidab filmis Ukrainas paikneva kontserdisaali rolli. Keset sümfooniaorkestri esinemist võetakse saalitäis inimesi pantvangi ning kohale tõttavad märulipolitseinikud.

Sel hetkel näeb ekraanil ka Ulfsakit – ta on kontserdisaali ehk siis Linnahalli ukse ees seisva valge kaubiku kaasistuja. Kui politseinikud oma masinatest välja tormavad, ulatab Ulfsak kaubiku taga istunud maskides meestele politseinikega identsed märgid ning saadab libapolitseinikud lahingusse.

Proloog kestab hea mitu minutit ning seal näeb ka lühikest klippi, mis on filmitud Laagna teel. Kinoelamuse säilitamiseks rohkemat me aga ei avalda.

Portaal Diktor kirjutab, et lisaks Ulfsakile teeb filmis kaasa ka Ivo Uukkivi, kes mängib samuti politseinikku. 

Refereeritud artikli täistekst Diktoris.