Egert MilderFoto: Promomaterjal
Saund
19. detsember 2019, 13:03

Vahva! Egert Milderi lugu lööb Gruusia meedias laineid (2)

Egert Milder osaleb “Eesti laulu” konkursil looga, mis kannab nime “Georgia (On My Mind)” ja räägib tema Gruusias veedetud eluetapi lõppemisest. Loo muusikavideo, kus võib näha sealseid kauneid loodusvaateid ja kus tegi kaasa mitmeid kohalikke, jõudis lühikese ajaga ka Gruusia meediasse.

Pala hakkas esialgu levima sotsiaalmeedia vahendusel, kus väga paljud Gruusia inimesed reageerisid, avaldades tänu ja poolehoidu. “Loomulikult on hea meel, et mu lugu neid puudutab. Neid grusiinide poolt saadetud südameid ja õnnistust jätkub nüüd ikka mitmeteks aastateks. Eriti meeldis mulle üks kommenteerija, kes väitis, et Gruusia rahvas ei suuda kunagi eestlastele nende poolehoidvate žestide eest tagasi tasuda,” ütleb Egert.

Üsna pea jõudis teema ka Gruusia päevameedia huviorbiiti ning Eesti lauljast ja värskest loost kirjutasid pea kõik kohalikud online uudistekanalid. Egertiga võttis ühendust ka üks suur Gruusia telekanal POSTV, mille uudistesaates ka lauljaga intervjuu tehti ning kus mängiti ka loo muusikavideot.