Vanilla Ninja, 2019Foto: Facebook/Vanilla Ninja official
Saund
19. detsember 2019, 09:43

FOTOD JA VIDEOD | VANILLA NINJA ON TAGASI! Kuum tüdrukutebänd astus üle pika aja taas lavale: see oli väga-väga lahe! (45)

18. detsembril tähistas Sportland suurejooneliselt oma jõulupidu, kuhu oli paljude teiste seas kutsutud mängima Vanilla Ninja. Üle 10 aasta taas üheks õhtuks kokku tulnud Vanilla Ninja esitas peol viis lugu, mille seas ka hitid nagu „Cool Vibes” ja „Club Kung-Fu”.

Trummidel mängis Borka, kitarrist oli Taavi Langi ja süntesaatoril oli lisaks Katrin Siskale ka Taukari bändist Rene Puura, basskitarri sõrmitses Riivo Torstenberg. Ninjadest olid laval Lenna Kuurmaa, Piret Järvis-Milder ja Katrin Siska.

„Kontsert kõlas nii nagu ei olekski pausi olnud. Väga jõuliselt ja kvaliteetselt,” kommenteeris üks kohalolija portaalile Sky.ee.

 
 

Refereeritud artikli täistekst Sky.ee-st.

Piret Järvis-Milder kommenteeris Õhtulehele, et tegemist oli ninjade esimese esinemisega pärast kümmet aastat ja emotsioonid on siiani väga positiivsed. „Kontsert oli üle igasuguste ootuste äge!“ lausub ta. „Ma loodan väga, et see ei jää meie ainsaks esinemiseks, aga ühtegi kindlat plaani praeguse seisuga pole.“

Eilsest õhtust jagas Piret emotsioone ka Instagramis.

„Neil naistel on minu südames alati eriline koht. Meil oli eile õhtul üle kümne aasta esimene esinemine ja tõeliselt vinge oli nendega taas laval olla. Ausalt, oleme koos nii palju imelist ja veidrat läbi elanud, et see side on kõigele vaatamata alati meie vahel olemas,“ kirjutab Piret postituses.

„Väga-väga lahe ja tore oli. Mul on eilsest õhtust ainult positiivsed tunded,“ muljetab Lenna Kuurmaa.

Laulja räägib, et pakkumise jõulupeol esineda said nad umbes paar kuud tagasi. „Kutsusime ka Maarjat ja Triinut, aga neid ei õnnestunud välismaalt kohale saada ja ka aja leidmisega oli raskusi. Tegelikult, kui minevikku vaadata, siis meie lõppkoosseis alates Kölni ajast oligi kolmekesi,“ räägib ta.

„Kõikidel artistidel, kes kolmapäevasel peol üles astusid, oli tellijalt ette nähtud esinemisaeg. Meile öeldi, et meie esinemise pikkus on 20 minutit, kuhu mahtus täpselt viis lugu. Valisime lood, mis on olnud suurimad hitid ja lemmikud,“ ütleb Kuurmaa.

Praegu Lenna siiski lootust ei anna, et peagi koos ka laiema publiku ette astuvad. „See oli ühekordne ülesastumine. Kuid kindlalt ei saa midagi väita, eks ole näha, kuidas läheb. Me ise nautisime eilset esinemist väga. Kuna see oli tõesti äge kogemus, siis võib loota, et me ei tulnud seda asja ainult üheks õhtuks tegema, aga praegu ei saa ma midagi lubada.“

„Võimas sünergia! Imeline tunne oli taas koos laval rokkida,“ õhkab Katrin Siska. Naine ütleb, et nad kaaluvad Ninjade puhul alati iga pakkumist, mis neile tehakse ja nii oli ka seekord. „On olemas meiepoolsed olulised soovid ja nõudmised, mis peavad olema täidetud – näiteks lava, sõu tehniline pool, meeskond, tasu ja palju muud. Sportland korraldas Saku suurhallis võimsa rokiteemalise peo professionaalse meeskonnaga – just see oligi õige koht ja hetk, millega kaasa läksime,“ selgitab Katrin, miks just seekord jah-sõna öeldi.

Vanilla Ninja, Eurolaul 2003 Foto: Karin Kaljuläte/Ekspress Meedia

Fännid on Ninjade tagasitulekut oodanud aastaid. Kas nüüdne ülesastumine annab lootust, et nad tulevikus ka avalikult lavale astuvad? „Kindlasti näeb meid tulevikus veel laval, nii Eestis kui ka välismaal. Kus ja millal täpselt, seda on täna veel vara rääkida. Seda näitab aeg,“ annab Siska siiski lootust.

Katrin ütleb, et bänd tegi end soojaks bändiproovidega. „Mõned päevad ja juba tulidki vanad lood meelde.“ Milline hetk esinemiselt aga Katrini enda lemmik oli? „Terve meie esinemine oli vägev energeetiline laeng, siiamaani on adrenaliin sees! Väga lahe oli üle 10 aasta jälle kokku tulla ja laval rokkida!“