"Videviku" saaga staar Robert Pattinson tänavu juunis Tallinnas "Teneti" võtetel. Foto: Robin Roots
Film
19. detsember 2019, 19:38

TREILER | Siin ta on! Ilmus Christopher Nolani „Teneti“ ametlik õrriti (24)

Kuigi fännid arvasid, et tipprežissöör Christopher Nolani uue suurfilmi „Tenet“ treiler, mida näidatakse juba kinodes „Tähesõdade“ uue osa „Star Wars: Skywalkeri tõus“ eel, internetti ei jõua, on see siiski nüüd ilmunud. 

Treileri põhjal võib järeldada, et John David Washingtoni tegelaskuju üritab kolmandat maailmasõda ära hoida, kuid pole selge, milles see seisneb. Näha on Michael Caine'i, Kenneth Branagh'd ja prantslanna Clemence Poesyd. Seitsmes riigis filmitud "Teneti" tutvustuses vilksatab läbi ka Laagna tee, kus on filmitud efektne stseen Washingtoni ja Robert Pattinsoniga.

Eelmisel nädalal dešifreerisid Nolani-fännid „Teneti“ mõistatusliku sotsmeediaklipi põhjal, et palavalt oodatud spioonipõneviku treilerit saab täha just täna.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TENET (@tenetfilm) on

Treiler linastus USAs IMAXI kinodes uue filmi „Star Wars: Skywalkeri tõus“ eel.  Kosmose IMAX kinos nägi eile õhtul aga ka pikka filmi proloogi, kus lööb kaasa ka Juhan Ulfsak. 

Mõned päevad tagasi ilmus „Teneti“ lehele filmiandmebaasis IMDB.com esimene Eesti näitleja nimi - Ingrid Margus. Marguse rolliks filmis on märgitud usher, mis tähendab uksehoidjat või kohanäitajat. Ingrid Margus on eestlastele tuttav sarjadest „Litsid“, „Merivälja“ ja „Lõks“ ning filmidest „Klassikokkutulek“, „Päevad, mis ajasid segadusse“ ja „Nullpunkt“.

„Tenet“ jõuab kinodesse 17. juulil 2020.