Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
19. detsember 2019, 06:35

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 19. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suurepärane päev tervise edendamiseks. Kui vaja, võta end kätte ja alusta regulaarsete treeningutega või korrigeeri muul viisil oma elustiili tervislikkuse suunas.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Saad täitsa kenasti jutule ka selliste inimestega, kelle taust ja maailmavaade sinu omast erineb. Kui on vaja võõrkeeles rääkida, õnnestub see tavapärasest paremini.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Asjaajamine sujub kui õlitatult. Kui sul on vaja kedagi pehmeks rääkida või endale parimaid tingimusi välja ajada, oskad seda teha viisakalt ja samas ennast piisavalt kehtestades.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Eelnevate päevade sündmused vajavad ilmselt veel vaagimist. Nii on keeruline töösse süveneda, sest mõtted ekslevad muudel radadel.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pereliikmetega õnnestub ära klaarida ka vanad jamad. Peamine, et suudad neile selgeks teha, et pingutate ju kõik põhimõtteliselt samade eesmärkide nimel.

Neitsi
23. august – 22. september

Julged olla sina ise – varem saladuses hoitud plaanidega tasub nüüd välja tulla ja uued tegemised käima lükata. Sul on palju abi otsustusvõimelistest kaaslastest.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Äri- ja rahaasjade ajamiseks on päev vägagi soodne. Uute projektide käivitamine õnnestub hoogsalt. Suudad teisigi oma ettevõtmistesse edukalt kaasa tõmmata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Koostöö sujub suurepäraselt. Küllap oled enda kõrvale leidnud inimesed, kes on targad, julged ja otsustavad. Niisama löögijõuline ja otsustusvõimeline oled ka sina ise.

Ambur
22. november – 21. detsember

Töö ja karjääri vallas läbimurdelisi võimalusi pakkuv päev. Ehk õnnestub sul endale saada uus tööots, mis pakub väljakutset ning suurendab ka sissetulekut.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Saturni ja Marsi sekstiil annab sulle tublisti energiat. Kasuta seda enese arendamiseks ning tegevusvälja laiendamiseks. Hea aeg ka välismaalastega kontaktide sõlmimiseks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Veri on ikka paksem kui vesi! Kui lähedastega jõud ühendate, võite teha olulisi samme. Minevikus olnud probleemid õnnestub viimaks ometi lõplikult selja taha jätta.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea hetk selleks, et oma ala asjatundjailt professionaalset nõuannet küsida. Küllap suudad end abistama leida kõige paremad spetsialistid, kes pakuvad ootamatult nutikaid lahendusi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Marsi ja Saturni sekstiil tõotab õige edukat aastat karjääri ja äri vallas. sul jätkub rohkelt jõudu ja tegutsemistahet, samal ajal ka kindlameelsust ja tasakaalukust. Kaitsed oma seisukohti jõuliselt, ent samas mõistuspäraselt. Ilmselt suurendad oma autoriteeti ning ka rahakoti kopsakust.