Jason Derulo Foto: AP/Scanpix
Inimesed
18. detsember 2019, 11:30

Jason Derulo hiiglaslik meheau retušeeriti „Catsist“ välja (4)

USA laulja Jason Derulo peenis on lõppeva aasta kuumimaid kõneaineid.

Poptäht (30) avaldas novembris Instagramis foto, mis pani sotsmeedia kahisema: liibuvad bokserid toonitasid Derulo vägevat varustust ning kommentaarides läksid lahti baklažaaninaljad. Kaks nädalat hiljem kurtis Jason, et Instagrami oli foto eemaldanud - see ei vastavat Instagrami kogukonna reeglitele. Laulja oli haavunud: "No mida kuradit? Mul on ju püksid jalas ... Mis ma teha saan, et mul nii suur on ..."

Kõmuline foto, mille Instagram eemaldas. Foto: @jasonderulo/Instagram

Nüüd sai vändasaaga veel ühe vindi peale: kui raadiosaatejuht Andy Cohen uuris Derulolt, kuidas too suutis Andrew Lloyd Webberi hittmuusikali „Cats“ ekraniseeringus liibuvat kostüümi kandes oma hiigelriista varjata, vastas too: „Nad eemaldasid selle arvutiga. Ma märkasin küll!“ Cohen ei suutnud seda uskuda ning kordas küsimust, kuid vastus oli sama: Derulo hargivahet oli väiksemaks retušeeritud.

Foto: Derulo tegelaskuju hargivahe ei tohiks kellegi tundeid haavata. (Universal Pictures)

Seda tõestavad ka „Catsist“ ilmunud kaadrid.

Film, mille on lavastanud Oscari-laureaat Tom Hooper („Hüljatud“, „Kuninga kõne“ „Taani tüdruk“), jõuab Eestis linale 27. detsembril. Linateoses löövad kaasa Taylor Swift, Idris Elba, Judi Dench, Ian McKellen, James Corden, Jennifer Hudson, Rebel Wilson jt.