Endised abikaasad Ascoti võiduajamisel. Foto: PA Wir/PA Images
Inimesed
18. detsember 2019, 11:00

Eksabikaasa kaitseb printsi: „Imeline mees peab nii hirmsasti kannatama!“ (6)

Prints Andrew' (59) eksabikaasa Sarah Ferguson tunnistab, et seksiskandaal on tema perele ränka mõju avaldanud.

Virginia Roberts Giuffre väidab, et Jeffrey Epstein sundis teda printsiga kolm korda seksuaalvahekorras olema. Esimene kord leidnud aset, kui Virginia oli vaid 17aastane. Prints Andrew on naise väiteid kategooriliselt eitanud, kuid hiljuti taandus ta avalikkuse eest, põhjuseks katastroofiliseks peetud teleintervjuu, milles ta kaitses sõprust seksikurjategija Epsteiniga. 

Prints Andrew' eksabikaasa Sarah Ferguson (60) andis Araabia Vogue'i intervjuus mõista, et skandaali all kannatab kogu pere. „Kui räägin prints Andrew'st, räägin perest, sest viimased kuus kuud on tüdrukutele ja mulle raske olnud,“ ütleb Fergie'ks kutsutud Yorki hertsoginna, kellel on koos printsiga kaks tütart: printsess Beatrice ja printsess Eugenie.

„Näha nii imelist meest nii hirmsasti kannatamas ... Andrew on kõige parem mees, keda ma tean. On uskumatu, kui palju ta on Suurbritannia hüvanguks teinud, ja kõik see [süüdistus] on rumalus. Nii et räägin perest ja võtan seda väga tõsiselt. Meeste vaimne tervis on tähtis ja seda tuleb rohkem toonitada.“