Marilyn Kerro Kanal 2 saates „Õhtu!“.Foto: Kuvatõmmis Kanal 2 saatest
Inimesed
18. detsember 2019, 07:52

Lapseootel Marilyn Kerrol hakkas otse-eetris halb ja ta katkestas intervjuu: PANGE PAUSILE! (14)

Teisipäeva õhtul käis Eesti tuntuim nõid Marilyn Kerro külas saates „Õhtu!“ ja rääkis, mida uuelt aastalt oodata. Ühel hetkel katkestas Marilyn aga intervjuu, öeldes: „Pange pausile!“ ja läks stuudiost välja.

„Me peame väikese pausi tegema, nagu te näete, Marilynil on natuke halb,“ sõnas saatejuht Jüri Butšakov. Õnneks kogus Marilyn end üsna kiiresti ja intervjuu sai jätkuda. 

Lisaks kohkunud saatejuhtidele olid mures ka Kerro fännid, kes ei teadnud, mis naisel juhtus. Õnneks andis nõid peagi sotsiaalmeedias teada, et temaga on kõik kenasti. „Minuga on kõik korras nagu viimaseid kuid rasedatel ikka sättis beebi end närvi peale ja tegi valu. Muretsema ei pea, meiega kõik korras, lihtsalt vähem istumist ning rohkem liikumist,“ kirjutas ta. 

"Olen viimaseid nädalaid lapseootel ja beebi otsustas keset eetrit vahetada asendit ning hakkas niimoodi mu seljanärvile suruma, et oli talumatult valus," ütleb Kerro Kroonikale. Kuigi otse-eetris tõstatasid saatejuhid küsimuse, et ehk on tõesti tulevane ilmakodanik just selle päeva valinud, siis Kerro sisetunne on teda juba mõnda aega hoiatanud. "Pealegi on keha andnud juba mõned päevad märku, et suursündmus pole enam kaugel." Selgeltnägija jättis ära ka oma täna Pärnus toimuma pidanud raamatu "Taassünd" esitluse, mis eetris toimunuga kuidagi seotud ei ole. "Seda ennekõike läheneva tormi ja võimaliku üleujutuse tõttu."

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.