Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 18. detsember (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kahtled oma võimetes, lased võimalused mööda, sest sa ei jõua piisavalt kiiresti reageerida või napib lihtsalt julgust tegutsema asuda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

See, mis sulle elujõudu annab, on midagi niisugust, millest teistele rääkida ei saa. Võimalik, et saladus, mida siiani varjata oled suutnud, tuleb päevavalgele.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võimu ja otsustusõigust on sul küllalt palju. See tähendab aga ka vastutust, kohustust oma võimalusi õigesti kasutada. Sinu ümber on inimesi, keda sa aidata saaksid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pähe võib tulla küll originaalseid ideid ja tegevusplaane, ent neid üksinda ellu viima hakata ja millessegi investeerida on riskantne. Lase ideedel väheke laagerduda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on raskusi aru saamisega, mis on tähtis ja mis ebaoluline, mis õige, mis vale. Ära võta kuuldud uudiseid puhta kullana, kontrolli kindlasti fakte.

Neitsi
23. august – 22. september

Edukus ei eelda hambad ristis vaevaliselt edasi rühkimist – kui end kokku võtad ja tegevusse asud, näed üllatusega, et asjad sujuvad lihtsamini ja kiiremini kui lootsid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Põnevaid ideid tärkab su peas kindlasti rohkem, kui reaalselt teostada jõuad. Selle asemel, et aina uusi asju alustada, ürita jätkata neid projekte, mis juba käima lükatud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sinu valduses olevast informatsioonist on palju abi nii isiklike kui töiste sidemete loomisel. Inimesed, kellel on sinu abi vaja, on omakorda valmis sulle midagi kasulikku pakkuma.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled kärsitu, tahad saada palju ja võimalikult kiiresti. Nii tundubki sulle, et tempo on liiga aeglane ning käsil olevad projektid ei kujune piisavalt edukaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalik, et kipud olema laisavõitu ja lükkad tööasju edasi, sest heas seltskonnas lõbusalt aja veetmine on sinu jaoks nüüd märksa köitvam tegevus.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vaatad maailma avara pilguga ning märkad selles nii mõndagi huvitavat. Võid enda jaoks avastada uue tegevusvaldkonna kas hobi tasandil või ka raha teenimiseks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kaldud oma tegelikku mina pigem varjus hoidma, näed palju vaeva sellega, et teistele muljet avaldada. Esitled oma häid külgi, proovides puudusi peita ja eitada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval eluaastal jätka valitud teel. Rahaasjus toimuvad arengud juhul, kui sul on tahtmist tublisti tööd teha. Õiged otsused sünnivad tihtipeale tänu heale vaistule. Ettevaatlik peaksid olema teiste nõuandeid kuulates – nemad ei pruugi ka parimat tahtes aru saada, mis täpselt on parim sinu jaoks.