Sisuturundus
26. detsember 2019, 09:00

VIDEO | Sepo Seeman ja Kalle Sepp laulsid sisse Kalmer Tennosaare muusikali tunnusloo. Kumb kõlab rohkem Kalmeri moodi – võrdle originaaliga

Muusikal "Vana klaver ehk suusabaasis on tantsupidu" toob 2020. aasta juulis-augustis vaatajate ette ühe Eesti poplegendi elutee minoorid ja mažoorid läbi 60ndate aastate kuni tänapäevani välja.

Suurima suvelavastuse etendused toimuvad Põlvamaal Kiidjärvel, kus nimikangelane sündis ja kasvas. Kuna tegevus kandub läbi mitme kümnendi, läheb peaosa seekord jagamisele – noore Tennosaarena näeb Kalle Seppa ja too vanem ning kogenum jääb omakorda Seemani teha.

Välimuselt on mõlemad mehed muidugi Kalmerid mis Kalmerid, kumb aga rohkem tema moodi kõlab, jäägu sinu otsustada. Siin on videod.

 

Ja nüüd päris Kalmer:

Kingi pühadeks pilet!

2020. aasta suurim suvemuusikal "Vana klaver ehk suusabaasis on tantsupidu" jutustab lõbusa loo kunagise estraadikuninga Kalmer Tennosaare elust.

Mängivad ja laulavad: Sepo Seeman, Kalle Sepp, Peeter Oja, Inga Lunge, Veikko Täär, Liina Tennosaar, Ingrid Margus, Saara Nüganen, Priit Strandberg jpt

Autor: Ott Kilusk. Lavastaja: Ain Mäeots. Muusikajuht: Siim Aimla

Vaata vabu kohti Piletilevist! Piletilevi
 Thors