Kaks aastat tagasi saabus Roaldi ja Karini perre nende esimene tütar Dora, kellest nüüd saab suur õde. Foto: Eero Vabamägi / Postimees
Inimesed
17. detsember 2019, 13:12

Õnnesoovid! Roald Johannsoni perre sündis tütar: emotsioonid on täitsa laes! (9)

Telenägu Roald Johannson (40) sai täna öösel teist korda isaks. Tema ja ta elukaaslase Karini perre sündis tütar.

„Jaa! Sündis jah, täna öösel,“ sõnas Roald õhinal Õhtulehele. Pisitütar tuli ilmale kell pool kolm öösel. „Tüdruk, kõik on korras ja nii-öelda kõik parameetrid okeid.“

Ka lapse nimele on nad Kariniga juba mõelnud. „Ma praegu esimese hooga ei tahaks seda jagada,“ soovis Roald võimalikke variante veel saladuses hoida.

„Emotsioonid on täitsa laes. Raske viirusteaeg on olnud viimastel nädalatel, selles mõttes on olnud keeruline. Aga praegu on emotsioonid laes ja laps on terve, see on kõige tähtsam. Ka ema on rõõmus ja roosa!“ sõnas Roald lõpetuseks.

Roaldi ja Karini esimesest lapsest Dorast on nüüd saanud suur õde. „Valmistungi kohe tema juurde minekuks. Dora on praegu vanaema juures,“ märkis telenägu.

Oktoobris rääkis Roald Õhtulehele, kuidas nad üritavad elukaaslasega Dorat õe saabumiseks nii palju moraalselt ette valmistada kui võimalik. „Ta sai septembri alguses kaheaastaseks ja on veel pisike, aga loodan, et temalgi on mõnus ootusärevus.“ Roald avaldas lootust, et suhtumine ja omavaheline läbisaamine saavad olema head, nagu õdede vahel ikka.

Roaldi elukaaslane Karin on hispaania filoloog ja töötas enne koduseks jäämist TransferWise’i Eesti büroos.