WhitesnakeFoto: Promomaterjal
Saund
17. detsember 2019, 10:17

Whitesnake ja Europe panevad Eestis püsti tõelise rokipeo (2)

4. mail esineb Saku suurhallis rokkbänd Whitesnake. Eestisse saabub Inglise ansambel maailmaturnee “The Flesh & Blood World Tour” raames. Erikülalisena lööb Tallinnas kaasa Rootsi rokkbänd Europe. Publikut ootab tõeline ajarännak rokkhümnide ja ballaadide saatel.

“Is This Love” ja “The Final Countdown”, “Here I Go Again” ja “Rock The Night”, “Give Me All Your Love” ja “Cherokee”, “Still Of The Night” ja “Carrie”, “Love Ain't No Stranger” ja “Superstitious”, “Slide It In” ja “Ready Or Not” - fännid saavad Tallinnas mai alguses korraliku rokihittide üledoosi, kui Saku suurhalli lavale astuvad kaks suurt rokinime – Whitesnake eesotsas David Coverdale’i ja Europe eesotsas Joey Tempestiga.

Whitesnake, kes tähistas hiljuti 40. tegutsemisaastat, esitleb Tallinnas ka materjali oma uuelt, tänavu ilmunud stuudioalbumilt “Flesh & Blood”. Ansambli koosseisus astuvad lavale David Coverdale (vokaal), Reb Beach (kitarr), Joel Hoekstra (kitarr), Michael Devin (basskitarr), Michele Luppi (klahvpillid) ja Tommy Aldridge (trummid). “Ootan suure põnevusega meie esinemisi 2020. aastal, millega jätkame bändi 40. aastapäeva tähistamist. Olen tänulik, et olen saanud maailmas ringi tuuritada juba üle nelja aastakümne, nautides unustamatuid hetki miljonite inimeste seltsis, kes kõik on minuga sel imelisel rännakul kaasas olnud. Aitäh teile!” ütleb David Coverdale.

Ka Europe tähistas hiljuti suurt juubelit, milleks oli 35 aastat nende debüütalbumi ilmumisest, andes kontserte üle maailma. Tallinnasse saabub bänd järgmises koosseisus: Joey Tempest (vokaal), John Norum (kitarr), John Levén (basskitarr), Mic Michaeli (klahvpillid) ja Ian Haugland (trummid). “Jagame lava meie sõpradega Whitesnake’ist. Jess! On tõeline au, et meid tuurile erikülalisteks kutsuti,” õhkab Joey Tempest.

Whitesnake ja Europe esinevad 4. mail Saku suurhallis. “Sellest tuleb üks meeletu õhtu suurimate rokihümnide keskel!” lubavad rokkarid, olles uue tuuri eel elevil.

Piletid tulevad vabamüüki 20. detsembril kell 11 Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.