Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 17. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pilk on minevikku pööratud, mõtted kisuvad mälestustesse. Lähtud oma tegevuses varem kogutud infost ja saadud teadmistest, uut ei võta sa kuigi kergesti omaks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Mõtled selle peale, mis on toimunud sinu ja su sõprade vahel. Ehk on asju, mille pärast kurvastad ning mida tahaksid tulevikus kuidagi heaks teha.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui saad, veeda päev koos armastatud inimesega, käige mingis huvitavas kohas või külastage kultuuriüritust. Niisama lobiseda on ka hea, saate palju nalja.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sobiv aeg selleks, et varem alustatud asjadega jätkata. Rahaasjad sujuvad kenasti, sest sul on leidlikke ideid ning ilmselt ka häid nõuandjaid, keda tunned juba ammusest ajast.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Seltskondlike suhete arendamiseks väga hästi sobiv ajahetk. Võib toimuda üritus või pidu, kus on tore uute inimestega tutvuda, aga ka vanu sõpru taas kohata.

Neitsi
23. august – 22. september

Tööd ei pea võtma surmtõsiselt, paremini sujuvad tegemised siis, kui töö ja vile koos käivad. Küllap oled heas tujus ja suudad sellega nakatada ka kolleege ja ülemusi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Küllap saad uut huvitavat infot, õpid midagi vajalikku. Selleks ei pea täna koolipinki nühkima, piisab sellest, kui mõne hästi informeeritud isikuga sundimatult jutled.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Paremini töötavad läbiproovitud lähenemisviisid. Ent ju on sul ka uusi huvitavaid mõtteid ning tööalaseid ideid, mida tasub teistega jagada, aga mis vajavad veel tööd.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid tunda, et vajad puhkust. Kui sinult koguaeg midagi nõutakse, siis lihtsalt hoog raugeb ja tekib vastupanu. Hea meelega teeksid koos kallimaga väikese väljasõidu.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mõtted võivad olla minevikus. Võimalik, et meenub midagi ärritavat, millele mõeldes tõmbuvad käed vihast rusikasse. Ehk oleks kellelegi andestamine lahendus?

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui teed midagi rõõmu pakkuvat, mõjub see hästi nii su enesetundele kui tervisele. Ka tööd õnnestub teha naeratusega, kui võtad ülesandeid mõningase mängulisusega.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Küllap valdab sind romantiline meeleolu. Eriti hästi tunned end looduse keskel, sulle meeldib loodushääli kuulata, lõhnu tunda ning märgata ümbritsevat ilu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uuel aastaringil rühid vapralt edasi, kartmata suurt vastutust ning minnes julgelt vastu ka võimalikele muudatustele. Kui suudad endale teadvustada, et maailm on pidevas muutumises ning kohanemisvõime aitab sind alati, tunned end igas olukorras hakkama saavat. Tugev pingutus võib tuua jõulise edasimineku karjääris.